Dragoș și Andrei Pavăl, cei doi frați care conduc firma Dedeman, ar fi din nou interesați de o aventură în fotbal. Nu la Viitorul, așa cum se vehicula insistent vara trecută, ci la Bacău, un oraș care nu mai respiră fotbal în primele două ligi

Informația a fost lansată în spațiul public de Florin Lovin (38 de ani), fost jucător la FCSB și care a evoluat timp de trei ani și pentru defuncta FCM Bacău. 

„Sunt ezitări, sunt discuții cu frații Pavăl, dar cred că până la urmă se va face ceva”, a spus Florin Lovin, într-o intervenție la Pro X.

Variantele pentru frații Pavăl ar putea fi Aerostar Bacău, locul 1 în Liga 3, și CSM Bacău, colega de serie a liderului, locul 15 din 16 echipe. 

Stadion de 25 de milioane de euro la Bacău?

 Conform sursei citate, frații Pavăl ar intenționa să construiască și un nou stadion la Bacău. Costurile ridicării unei noi arene ar fi de 25 de milioane de euro.

Dedeman o sponsorizează pe Simona Halep

Averea familiei Pavăl a fost estimată de Topul Capital din 2018 la 1,8 miliarde de euro. Doar Ion Țiriac e mai bogat decât ei în România. Fostul tenismen are două miliarde de euro.

Dedeman mai are legături cu sportul în România, având un contract de publicitate cu Simona Halep.

Sursa: gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here