Elias Dairatani

Frații Elias și Ibrahim Dairatani, fiii Monicăi Dairatani, avocat clujean, au fost condamnați cu executare într-un dosar care are ca obiect constituirea unui grup infracțional organizat.

Ei au fost trimiși în judecată în 2017 pentru trafic de droguri.

”La data de 11.04.2017, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, au efectuat un număr 19 percheziții domiciliare pe raza judeţului Cluj, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, format din mai mulţi suspecţi, specializat în săvârşirea infracţiunii de efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive”, se arată în comunicatul DIICOT.

Polițiștii susțin că în perioada 2016 – 2017, pe raza municipiului Cluj-Napoca a acţionat o reţea de distribuire şi plasare pe piaţa de consumatori a unor substanţe cunoscute generic sub denumirea de „substanţe etnobotanice”.

Conform oamenilor legii, din cercetări a reieșit că, mai multe persoane ar fi procurat, comercializat şi ar fi deţinut pentru consum propriu substanţe psihoactive pe care le-ar fi comandat din mediul online şi pe care le-ar fi primit din Țările de Jos (Olanda) prin intermediul unor firme de transport.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 68.700 de lei, 9.800 de euro, 110 grame de cannabis, 240 de grame de substanţe cu efect psihoactiv, 5 laptopuri, 26 de telefoane mobile, un grinder, 5 cântare electronice, un hard-disk, o pușcă airsoft, un pistol airsoft și un pistol cu glonţ cu 5 cartuşe De asemenea, în urma acțiunii au fost puse în executare 10 mandate de aducere, potrivit transilvaniapress.ro.

2 COMENTARII

  1. De ce puneti informații false?De ce nu scrieti ca au fost achitați pentru grup infracțional?Cine a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here