Cel mai iubit festival din România se apropie cu pași repezi, iar pentru cei care încă nu au găsit un loc de cazare, echipa UNTOLD vine în sprijinul fanilor.

Încă de la începutul lunii martie, UNTOLD Accommodation a pus la dispoziție peste 5.000 de cazări la prețuri speciale, iar în momentul de față mai sunt doar 150 de locuri disponibile: 100 de locuri în căminele de studenți și 50 de camere la hoteluri.

Prețurile pornesc de la 178 euro pe întreaga perioadă a festivalului la Căminul UBB sau de la 464 euro la unul dintre următoare hoteluri: Grand Hotel Italia, TCI Apartments, Grand Hotel Napoca sau Hotel Brilliant.

Cea de-a șaptea ediție a festivalului UNTOLD va avea loc între 4-7 august și sunt așteptați peste 200 de artiști naționali și internaționali de top care vor urca pe scenele unuia dintre cele mai iubite festivaluri.

Printre headlinerii de pe mainstage se numără Alok, Above & Beyond, Anne-Marie, Claptone, David Guetta, Dimitiri Vegas & Like Mike, Don Diablo, G-Eazy, Hardwell, J Balvin, Kygo, Paul Kalkbrenner Live.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here