Sursa foto: Informatia IRL

Era biletelor ieftine la avion a apus, a anunțat șeful companiei Ryanair. Scumpirea prețurilor este justificată prin creșterea prețului la kerosen. Astfel, biletele de 10 euro vor deveni o amintire, prețul mediu pentru bilet ar urma să coste de patru ori mai mult.

”Nu există nicio îndoială că nu veţi mai vedea, în următorii ani, preţurile noastre cele mai mici, cele de 0,99 euro sau 9,99 euro”, a declarat directorul Ryanair.

În ciuda creșterii masive a prețurilor, șeful companiei aeriene low-cost Ryanair este de părere că oamenii vor continua să zboare frecvent, dar vor fi mai atenți la prețuri.

Reamintim că salariații companiei Ryanair din Spania și-au prelungit greva de la 24 iunie până în ianuarie 2023. Astfel de cazuri au devenit la ordinea zilei în mai multe țări din Europa. Și în Belgia și Franța piloții au făcut grevă.

Călători avizi de vacanţe, după doi ani de restricţii din cauza pandemiei covid-19, s-au întors pe aeroporturi în masă, iar scene de haos au avut loc la Londra, paris, Amsterdam, Frankfurt, Sydney sau Chicago.

Ei sunt nevoiţi să aştepte la cozi, la controale, ore întregi, mii de bagaje sunt înţesate pe holurile aeroporturilor, iar zeci de mii de zboruri au fost anulate începând din iunie.

Citește și: O nouă aeronavă de la Wizz Air și-a primit „botezul” pe aeroportul din Cluj-Napoca  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here