Doru Cristian Piluț și tatăl său Iacob Piluț sunt un duo criminal din Turda, care împreună au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele unei persoane care a decedat, în speță, un vecin, căruia i-au pătruns în casă și l-au omorât practic în bătaie. Cazul de omor datează din 1996, dar cei doi apar încă pe lista de urmăriți a poliției. Cei doi au fost iniţial arestaţi preventiv, dar apoi magistraţii au decis că pot fi judecaţi în stare de libertate. Au dispărut însă din ţară în 2002 şi de atunci autorităţile nu pot să le mai dea de urmă.

pilut doru cristian

Gazeta de Cluj a aflat unde se ascunde Doru Cristian Piluț, condamnat la 15 ani de închisoare. Acesta s-ar afla în Costa Rica, orașul San Carlos, cartierul La Fortuna din provincia Alajuela. Potrivit unor surse, bărbatul trăiește în concubinaj cu o localnică. 

pilut doru cristian 2

2 COMENTARII

 1. Buna sunt fratele inculpatului pilut
  Acest proces a fost o mud
  samalizare si o condamnbare nedreapta.
  A fost eliberat in 1998 in urma unei expertize efectuata la institutul Mina Minovici in carese arata clar ca victima a suferit batai la ore diferite si nici o lovitura luata separat nu i puteau cauza moartea.
  In urmare legiuitorilor lea fost mai usor sa ii condamne la omor desi fapta se inscria la lovituri cauzatoare de moarte si nu au luat in considerare nici faptul ca victima fusese batuta de doua ori cu un interval de aproximativ 12 ore diferenta
  Tribunalele Militare recunoscute in toata Romania ca fiind cele mai exigente .
  Victima a murit dupa citeva ore dupa ce a fost predat poltii Turda si la internare medicul ia recomandat repaus ne fiind nevoie de tratament spitalul turda constituinduse parte civila cu o suma mica reprezentind dezinfectat lenjerie intima si de pat.
  imtervalul in care victima primise bataie corespunde cu intervalul in care acesta se afla in arestul politiei Turda deoarece cu circa 10 ore ma agrsat cu un citit la mine in casa dai tentativa de omor pe care acesta a vrut sa o savirseasca nu reprezenta un pericol in opinia procurorulii de caz
  In omor cu multe semne de intrebare si fara rospuns
  Cind ti se baga pumnul in gura nu mai ai nici un raspuns

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here