Liderul AUR, George Simion, a declarat vineri, 4 noiembrie, că dosarul penal deschis pe numele său, pentru că ar fi condus cu permisul suspendat, a fost clasat de către autorități.
„Vesti bune: Dosarele mele «penale» au fost clasate: conduceam mașina cu carnet valabil, scrie negru pe alb. Totul a fost orchestrat pentru a distruge protestul”, a spus George Simion.

„Acuz o comandă politică. S-a inventat un pretext fals, faptul că aș avea permisul suspendat, ceea ce arată clar că nu exista această faptă și au comis o serie de abuzuri: ridicarea mea, percheziționarea mea”, a mai declarat liderul AUR.

La sfârșitul lunii septembrie, Poliția i-a deschis un dosar penal lui George Simion, acuzat că ar fi condus cu permisul suspendat, potrivit unui comunicat al Poliției Române. El a fost surprins la volan noaptea, în Piața Victoriei, iar polițiștii l-au condus la o secție de poliție după ce au constatat că el avea permisul suspendat ca urmare a unui accident produs la Buzău în luna aprilie 2022, potrivit comunicatului citat.

Citește și: O asistentă din Cluj concediată după ce era să ucidă un nou născut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here