Co-preşedintele AUR, George Simion.

Liderul AUR, George Simion a dezvăluit detalii importante legate de nunta sa cu Iulia Burceu. Prezent în podcastul „România lui Cristache”, Simion a afirmat că i-a invitat atât pe Nicolae Ciucă, cât și pe Klaus Iohannis la evenimentul ce va avea loc în 27 august.

Ionuț Cristache: Deci Coldea vine la nuntă sau nu?

George Simion: Nu știu, domnule, să vină… Să vină și prietena dumnealui, doamna Kovesi…

Ionuț Cristache: Pe Klaus Iohannis îl așteptați?

George Simion: Doamne ajută! Dar nu vine…

Ionuț Cristache: De ce?

George Simion: Am înțeles că are o reținere față de noi pentru că suntem singurul partid pe care nu-l controlează.”

Premierul și președinții celor două camere ale Parlamentului au primit de asemenea invitații la nunta care ar putea să intre în Cartea Recordurilor pentru numărul de perechi de nași.

„O să avem câte o pereche pentru fiecare județ.”, a precizat George Simion, într-o declarație care a dus la o inevitabilă criză de râs în regie, de la care s-au molipsit atât moderatorul, cât și invitatul.

Nunta va avea loc pe 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea și sunt așteptați chiar și zeci de mii de invitați. Vor fi trei scene amplasate în aer liber, pe care vor cânta mai mulți artiști, printre care și una dintre cele mai îndrăgite voci ale momentului, Theo Rose.

„Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi.”

Niciun lider al coaliției nu a confirmat participarea la eveniment, însă invitația rămâne deschisă până în ultima clipă.

Sursa: evz.ro

Citește și: Clujul are cel mai inedit muzeu din țară. Reprezentanții: „Suntem pregătiţi să cumpărăm creaţii”

2 COMENTARII

  1. Barfe.Nu e frumos,nici decent si nici intelept.Corneliu Zelea Codreanu a avut peste 200 de mii de nuntasi la nunta sa.Zeii nu-si chiama admiratorii,acestia vin singuri,nechemati.Doamne ajuta-le mirilor/Casa de piatra,cerul vesnic senin deasupra capetelor lor si viata lunga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here