Un ieşean de 50 de ani se află internat în stare extrem de gravă, la Spitalul de Neurochirurgie din municipiul Iaşi, după ce a căzut de la etajul III.

Bărbatul s-ar fi aruncat de înalţime după ce a fost surprins de soţul unei femei cu care are o relaţie extraconjugală, susţin surse din Poliţie.  Povestea cu final tragic a avut loc duminică, 10 august, într-unu apartament din municipiul Iaşi, scrie adevarul.ro.

Atunci, la orele după-amiezii, bărbatul de 50 de ani se afla în apartamentul amantei sale, o femeie de vârstă asemănătoare.

Acolo, la un moment dat, a ajuns soţul de 60 de ani al femeii, alături de fiul celor doi. Amantul s-a baricadat în primă fază într-una dintre camerele apartamentului, iar atunci când soţul rănit în orgoliu a încercat să îl confrunte a recurs la un gest de neînţeles.

S-a aruncat pe geam, deşi se afla la etajul III al blocului. Din cauza căzăturii, bărbatul a fost grav rănit şi a fost transportat în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi şi are şanse mici de supravieţuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here