După aproape trei ani de la evenimentele care au şocat întreaga Românie, Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că ar fi răpit, violat şi ucis două adolescente din Caracal a mărturisit că a fost obligat de procurori să spună ca le-a ucis pe cele două fete, declarând că el a întreținut relații sexuale cu ele și nimic mai mult.

Mama Alexandrei Măceșanu a fost evacuată din sală şi amendată, după ce a acuzat-o pe judecătoare că l-a încurajat pe Dincă să dea detalii despre felul în care i-a abuzat sexual fiica. 

”Lăsați-mă că nu mai pot, mi-e rău!”

Femeia a ieşit în lacrimi pe treptele Tribunalului. Gheorghe Dincă şi-a schimbat complet declaraţiile. 

Acum susţine că fetele erau prostituate şi că ar fi fost încântate să primească bani ca să întreţină relaţii sexuale cu el. 

”Își bat joc de noi, să vadă o țară întreagă cum îi ascultă toate balivernele lui Dincă. N-am apucat să mai stăm până la final. Lăsați-mă că nu mai pot, mi-e rău!”, spune, plângând, mama Alexandrei Măceșanu. 

A declarat că ”Alexandra s-a dus cu el”

În fața judecătoarei, Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte cum a întreţinut relaţii sexuale cu fata de 15 ani. 

Jurnalist: Ce a declarat Dincă? 

Mama Alexandrei: Ce să declare, că Alexandra s-a dus cu el, că era Făt Frumos. Ce a declarat cu Luiza, același lucru vrea să declare și cu Alexandra! 

Mama Alexandrei a fost dată afară din sala de judecată

Mama victimei s-a înfuriat când a văzut că judecătoarea îl încurajează, iar când a ţipat la ea, a fost dată afară din sală, spune avocatul familiei. 

”Judecătoarea l-a susţinut în exprimarea acelor expresii obscene cu privire la fete. Expresii de jignire, pur şi simplu. A sugerat că şi Alexandra, şi Luiza sunt nişte prostituate. Nu i-au pus, nici judecătoarea şi nici procurorul, nişte întrebări prin care să se afle unde ar putea fi fetele. Nu, întrebările care au fost: cum era, cum presta sex…? Nu ne interesează performanţele sexuale ale lui Dincă, ci ne interesează unde sunt fetele. Nu a fost un interogatoriu condus cu profesionalism”, susține Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu. 

Și bunicul Luizei Melencu a fost evacuat din sală

Odată cu mama Alexandrei, din sală a fost evacuat şi bunicul Luizei Melencu. 

”Ne așteptam la așa ceva. Dincă declară și spune destul de clar că el a avut de-a face cu două prostituate pentru că a căzut la înțelegere cu cei care i-au luat declarații la timpul respectiv ca să-i ușureze din pedeapsă”, susține bunicul Luizei.  

Dincă susține că fetele au plecat în viață din casa lui

Gheorghe Dincă susţine acum că cele două fete au plecat în viaţă din casa lui. El declară că acestea ar fi fost luate cu forţa de acolo de către o femeie şi un bărbat. 

”Nu spune exact ce s-a întâmplat cu Alexandra. Spune că a fost traficată, că a ajuns în Turcia, dar sunt niște date incoerente”, afirmă și Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu.  

Susține că a mărturisit că le-a ucis la presiunile procurorilor

Suspectul i-a spus judecătoarei că a mărturisit că le-ar fi ucis pe cele două fete şi că le-ar fi ars cadavrele într-un butoi în urma presiunilor făcute de procurori. 

”Că l-au bătut, că l-au obligat, că a stat de vorbă cu domnii procurori, adică Dumitrana, că avea cască în ureche și el repeta ce îi spunea procurorul Dumitrana”, mai spune bunicul Luizei.  

Cu o zi înainte, la termenul în cazul Luizei Melencu, Gheorghe Dincă a susţinut că Luiza nu ar mai fi vrut să se întoarcă acasă din cauza abuzurilor suferite din partea bunicului său. 

Citește și: După revenirea la cărbune, Parlamentul European  renunță și la ținta de 25% culturi bio pînă in 2030

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here