După ce Dacian Cioloș a negat vehement că ar fi fost membru într-un alt partid politic în afară de PLUS, Gheorghe Funar a declarat marți, la Antena3, că fostul premier a făcut parte din PUNR și nu înțelege de acesta se dezice de fostul partid. Amintim că Dacian Cioloș a afirmat categoric că nu a fost membru PUNR, atunci când Gazeta de Cluj a dezvăluit acest lucru.

Citește și: Naționalistul securist vopsit în tehnocrat. Dacian Cioloș a fost președintele PUNR Tineret și vicepreședinte al Junimii Uniunea Vatra Românească

„Începând cu anii 1990, când eu am fost ales președinte al partidului(…), PUNR s-a bucurat de o foarte mare încredere. (…) Dacian Cioloș mi-a fost student, când eram prodecan la Facultății de Horticultură. El a fost liderul studenților din anul lui de studiu. Am colaborat foarte bine cu el. După studenție a venit la mine și mi-a spus că este șomer și mi-a zis să-l ajut să lucreze undeva. A doua zi l-am angajat la Primăria Cluj-Napoca. (…) Marea majoritatea a intelectualității din acea perioadă au făcut parte din Vatra Românească și PUNR, care era brațul politic al dreptei românești. Din câte îmi amintesc, Dacian Cioloș a fost unul dintre tinerii care s-a remarcat și a fost ales de către colegii lui în structurile de conducere la Vatra Românească și PUNR. Nu știu de ce acum neagă participarea lui la PUNR. Eu mă mândresc că am fost printre fondatori și am activat și în Vatra Românească, și în PUNR”, a spus Funar la Antena3.

3 COMENTARII

  1. Denuntul Penal facut de Ioan Gavra la Parchetul Bucuresti impotriva lui Funar si avand ca obiect infractiunea repetata de savarsire de fals si uz de falsuri de catre numitul Funar Gheorghe in cazul semnaturilor pentru constituirea Aliantei pentru Unitatea Romanilor spune ceva ?

    • Ba MUIE, AUR era O ALIANTA DE PARTIDE! INTELEGI ROMANESTE? Ce are SULA cu prefectura? Vrei sa spui ca CIOLEU nu era membru de partid dar el a fost ales de catre un CONGRES format din cativa ZECI de membri de filiale de tineret a partidului? Ca a fost INFILTRAT de NOUA SECURITATE in PUNR ca sa-l SABOTEZE din interior?????? Daca zici tu, ASTA SA FIE ADEVARU’! 30-40 de delegati la congres au ales un INFILTRAT! Si-au meritat-o! Lua-ti-l voi de NOU!

  2. Cioirosvarla(Dacian Ciolos) a fost dat in gat de Gheorghe Funar care a avut curajul de al demasca pe omul fals si plimbaretul(traseistul) prin partidele politice !!!!! Omul serviciilor secrete si papagalul lui Soros !!!!!!!!!!!! Huoooooooooooooooooooooooooooo !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here