Hotărât lucru, gherleanul Gheorghe Varga este un ins fără prea mult noroc în viaţă, cel puţin până la această vârstă, 50 de ani! Bărbatul s-a întors de câteva zile de la muncă, din Cehia, cu gând să-şi încheie căsnicia cu soţia lui, după ce aceasta fugise din oraş cu un ins din Giurgiu. Însă, între timp, femeia – se pare abandonată de giurgiuvean – se afla acasă, ba mai mult, fratele ei i-a şi administrat o bătaie pe care Gheorghe n-o s-o uite prea curând!

 

Marţi, 8 mai, bărbatul – un gherlean în vârstă de 50 de ani – aşteaptă să fie poftit în cabinetul de consultaţii al I.M.L. Cluj. Se descalţă şi-mi arată piciorul însângerat, chiar în dimineaţa respectivă, de la o lovitură de picior încasată din partea cumnatului său. Mărturiseşte acesta: „Cu două zile în urmă m-am întors de la muncă, din Cehia, ca să divorţez în sfârşit de soţia mea cu care sunt căsătorit de 25 de ani – şi am şi copii cu ea. Tocmai s-a întors din Giurgiu de la un tip cu care plecase, iar eu am considerat că acesta e momentul potrivit să o rupem, fiindcă mi-a făcut prea multe necazuri în viaţă. Şi, azi dimineaţă am găsit în curtea mea nişte porţi de fier, de la gardurile fratelui ei, care-i vecin cu noi, pe care le scosese ca să-şi facă garaj. Şi, pentru că i-am zis să şi le ducă de acolo, m-a lovit cu pumnul şi cu piciorul, atât de rapid încât eu nici măcar n-am putut răspunde. Apoi, când a venit poliţia, soră-sa – încă nevastă-mea – a minţit că eu sunt vinovat de incident, fiindcă i-am dat voie fratelui ei să-şi depoziteze porţile şi acareturile la noi în curte. De asemenea, aceasta susţine obrăznicie că terenul pe care se află casa  îi aparţine, dar eu sunt cel care am ridicat casa pe el – şi sunt şi proprietarul cu acte al casei, inclusiv al terenului respectiv. Plus că şi fratele ei îşi păstrează maşina, pe terenul meu – care o perioadă a stat sechestrată, de către poliţie, fiindcă fusese vehicolul unui transport de droguri”. Arată mai departe că intenţionează să treacă o jumătate de casă pe numele fiicei lor în vârstă de 20 de ani, dar soţia lui se opune acestui lucru. De asemenea, îl îndeamnă să plece, promiţând să-l despăgubească, în rate, pe parcursul a câtorva ani. „Mai avem împreună un băiat, în vârstă de 22 de ani, dar acesta se află la lucru în Anglia şi se descurcă foarte bine”, adaugă bărbatul. Se schimonoseşte din nou – de durere dar şi aducându-şi aminte de un episod urât din viaţa lui – după care continuă: „Am stat destul timp cu ea, mai ales când are în spate un lung şir de infidelităţi – după ce am prins-o „în fapt” cu unul dintre iubiţii ei – aşa că sper ca de data aceasta să se prezinte la divorţ şi să mă elibereze. De altfel, poliţiştii veniţi la faţa locului, după bătaia încasată de mine, m-au liniştit şi mi-au promis că o să o aducă ei la divorţ dacă cumva aceasta se eschivează”. Este poftit în cabinetul de consultaţii, după care se întoarce, şchiopătând, cu un certificat în care legiştii i-au recomandat trei zile de îngrijri medicale.

Piciorul rănit al lui Gh. Varga

Conform declaraţiilor lui Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj, bărbatul a întocmit plângere penală şi pe numele cumnatului său a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe.

1 COMENTARIU

 1. Stimata redactie !
  Sa incep cu faptul ca tot ceea ce scrieti sunt numai prostii. In loc sa va ocupati de lucruri mai bune in cluju dumneavostra ,scriti prostii adunate de la mincinosi.
  In legatura cu Varga Gheorghe si sotia lui care a fugit cu giurgiuveanu si a gonito giurgiuveanu ,este o minciuna sfruntata.
  Acel giurgiuvean de care vorbeste domnul sunt chiar eu.
  Eu nu am gonit aceasta femeie si nu am alungato. Noi chiar suntem un cuplu bun.
  In luna mai a anului curent ,aceasta femeie a venit sa isi vada casa si familia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here