Dorina Nemeş, femeia actacată de bărbat pe când se întorcea, noaptea, de la muncă

Aflată pe coridoarele I.M.L.Cluj, Dorina Nemeş, din Gherla, o femeie în vârstă de 53 de ani mărturiseşte că vinerea trecută, pe la ora 22.45, tocmai coborâse din microbuzul care o aducea acasă, de la navetă, când s-a trezit atacată din spate de un bărbat! Acesta se pare că dorea să se răzbune – sau să o determine să-i suplimenteze suma de bani cu care a fost despăgubit după ce fiul ei îl bătuse, într-o dispută anterioară, pentru o fată! Acum victima nici nu se gândeşte să-l ierte pe agresor, s-a adresat poliţiei şi a făcut plângere pe numele acestuia…

 

Dorina Nemeş munceşte lângă Cluj, la o multinaţională şi face naveta în fiecare zi, de la Gherla până la multinaţionala unde este angajată. Povesteşte, manifestând multă deschidere, că de la o vreme este permanent tracasată şi presată pentru bani de un concitadin, Răzvan, care a fost bătut de băiatul său pentru o fată şi căruia i-a plătit deja o despăgubire, conform legii, pentru cele două zile de spitalizare pe care acesta le-a avut. “Însă, pentru că vine iarna şi nu munceşte deloc acesta s-a gândit să mai stoarcă bani de la mine, aşa că mă sună zilnic cerându-mi să-i dau şi alte sume. Tot susţine că-i trebuie 50 de milioane. Dar, din păcate eu nu mai dispun de aceşti bani – că ne-a costat avocatul, cu procesul, şaizeci de milioane de lei vechi – şi i-am spus individului să se liniştească odată, altminteri va ieşi scandal”! Însă, arată Dorina Nemeş, vinerea trecută, pe la ora 22.45, când s-a întors spre casă de la navetă s-a trezit atacată de la spate de un ins. “Nu ştiu cu ce scop a făcut-o: să mă jefuiască, să mă sperie? Cert este însă faptul că m-am trezit la pământ, însă în cădere am reuşit să întorc capul şi să văd cine m-a lovit. Aşa că l-am recunoscut, el era! Mă lovise în coaste – atât de tare încât timp de o oră nu m-am putut ridica măcar de jos şi am rămas acolo, inertă, fără vreun ajutor. Apoi, după ce mi-am mai revenit cât de cât, m-am îndreptat către casă. Ajunsă la domiciliu, pe la ora patru dimineaţa n-am mai rezistat din cauza durerilor şi m-am dus la spital, aflat la câteva zeci de metri de casă”. La Urgenţă, medicii au reţinut-o o jumătate de zi, pentru îngrijiri şi explorări, după care femeia – dornică de revanşă şi nerăbdătoare să acţioneze – n-a mai acceptat să rămână în unitatea medicală şi s-a prezentat degrabă la poliţie, unde a făcut o declaraţie în prealabilă, urmând ca plângerea penală propriu-zisă să o întocmească după ce se va încheia episodul de la I.M.L.Cluj.  Arată apoi, cu o ură nestăpânită, întipărită pe figură, că nu se va lăsa până nu-l vede pe tânărul de 27 de ani în puşcărie, deoarece respectivul este un pierde-vară şi face multe nelegiuiri prin oraş, împreună cu o gaşcă de şapte-opt prieteni de-ai săi. Adaugă aceasta, în şoaptă, ca şi cum mi-ar fi făcut o mare dezvăluire: “Plus că taică-său, fiind paznic la Căminul de fete din oraş, îl vizitează des şi lipindu-se de fetele de acolo reuşeşte să aibă relaţii sexuale cu tot felul de necăjite şi să le distrugă copilăria… Credeţi-mă, merită să intre la pârnaie, că-l bate tot timpul şi pe bietul părinte al lui, pe lângă faptul că la beţie şi-a vândut apartamentul. Iar din mai multe cauze maică-sa a plecat pe unde a văzut cu doi ochi, în Germania, numai să nu-i mai vadă pe amândoi! Şi-n plus, vă întreb şi eu: ce o să mă fac în continuare, dacă mă agresează în halul ăsta, zilnic? Oare credeţi că voi mai apuca să prind cumva vârsta de pensionare”?

 

“În acest caz a fost deschis dosar penal cu autor cunoscut. Se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here