În cazul în care îți dorești ca în baia ta să ai acel punct de interes care să atragă privirea de cum intri, atunci alegerea unui lavoar pe blat este ceea ce căutai. Acestea sunt elegante, stilate și le regăsești într-o multitudine de forme, dimensiuni, culori și materiale din care sunt construite.

Prin acest ghid încercăm să-ți oferim o privire de ansamblu asupra lavoarelor pe blat pe care le regăsești în magazinul online de la Neakaisa.ro.

Ce este un lavoar pe blat?

Vorbim aici despre acele tipuri de lavoare care nu se fixează pe perete sau nu au nevoie de un piedestal ori semipiedestal pentru fixarea lui. Lavoarele pe blat se fixează pe un blat care poate fi din lemn, piatră, compozit sau alt material. Asta înseamnă că va fi necesară o baterie de lavoar înaltă, fixată pe blat, astfel încât întregul ansamblu va avea un aspect deosebit de plăcut și care va atrage inevitabil privirea celui care folosește camera de baie. Un alt tip de lavoar care se fixează pe blat sau mobilier este acela pe care se poate monta direct bateria de baie.

Beneficiile unui lavoar pe blat

Principalul beneficiu pe care-l menționăm atunci când vorbim despre alegerea unui lavoar cu fixare pe blat este cel de ordin estetic. Multitudinea de forme, culori, dimensiuni și materiale din care sunt construite, permit integrarea lavoarelor pe blat în diferite tipuri de design, fie că este unul clasic, fie unul modern. Acest lucru îți permite să creezi acel punct focal de care are nevoie orice cameră de baie.

Un al doilea beneficiu este acela al spațiului de depozitare, în mod special cel de deasupra blatului, ne mai fiind condiționați în utilizare doar de spațiul de depozitare al lavoarelor clasice, necesar așezării obiectelor necesare igienei zilnice. În cazul lavoarelor care se montează pe un corp de mobilier se adaugă și avantajul spațiului de depozitare de la interiorul dulapului, zona din interior nefiind ocupată de partea inferioară a lavoarelor, ca în cazul celor sub blat sau a celor încastrate în blat.

Modele de lavoare și caracteristicile acestora

Lavoarele cu montaj pe blat se regăsesc în ofertele mai tuturor producătorilor de ceramică. Menționăm aici următoarele branduri, fără a stabili o ierarhie în această enumerare: Grohe, Villeroy&Boch, Geberit, Ideal Standard, Kolo, Laufen, Cersanit, Gala, Hatria și Rak Ceramics.

Aceste lavoare se pot diferenția  după mai multe caracteristici precum:

  • Materialul din care sunt construite
  • Forma acestora
  • Culoarea
  • Dimensiunea
  • Caracteristicile speciale precum orificiul de baterie și cel de preaplin
Lavoar pe blat cu design modern Gala Mid, dimensiuni 60x45 - disponibil pe neakaisa.ro

Recomandări lavoare pe blat

Când vine vorba despre un lavoar pe blat, pentru o mai ușoară alegere a acestuia, te ajutăm cu recomandările următoare, care să-ți permită să-ți faci o primă idee despre acest tip de lavoar modern de la NeaKaisa.

Lavoar pe blat Gala Mid, reprezintă o primă recomandare pentru o baie modernă care se diferențiază prin confort și simplitate în utilizare, cu margini subțiri și detalii foarte atent controlate la turnare. Gama Mid de la producătorul spaniol Gala este alegerea ideală pentru crearea unui design elegant și distinct al băii personale.Lavoar pe blat Rak Ceramics Morning, reprezintă a doua recomandare pe care dorim să o facem. Prin formele sale fine și subtile, prin calitatea ireproșabilă a materialului și a finisajului, și prin designul extrem de atrăgător gama Morning este alegerea ideală pentru băile care vor să se remarce atât prin design, dar și prin ergonomie, dimensiunile și forma acestui lavoar ducând la o utilizare extrem de facilă și fără surprize neplăcute cauzate de un jet de apă prea puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here