Sindicalistul de la Posta Română, Gigi Mihalache și-a recâștigat postul în instanță. Mihalache a fost concediat în 2017 în urma protestelor angajaților din Cluj din 2016.

Curtea de apel a menținut sentința Tribunalului prin care s-a depus anularea deciziei de concediere din 25 ianuarie 2017 emisă de către Poșta Română pe numele lui Gigi Mihalache și s-a dispus reintegrarea reclamatului în postul deținut anterior emiterii deciziei.

Mihalache a arătat în acțiunea judecătorească că a fost o bună perioadă lider de sindicat, sens în care apreciază că acest aspect a dus la introducerea lui pe lista celor vizați de concediere.

„În perioada octombrie-noiembrie 2016 a fost un protest spontan la care a participat, fapt care a fost preluat în media(TV, presă scrisă si site-uri de socializare). Consider că toate acestea au deranjat actuala conducere a societății Compania Națională Poșta Română, conducere afiliată politic acutalei puteri politice (PSD+ALDE) altfel că prin raportare la modul în care s-a derulat procedura de concediere pune în lumină vădita reacție a acesteia față de mine”, a susținut Mihalache în instanță.

Acesta a solicitat și daune morale de 7.500 lei pentru că a fost afectat de concedierea nelegală, însă Curtea i-a respins această cerere.

Sursa: clujust.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here