Am fost alertat de  colegii din MediaSind TVR că președintele-director general al TVR,  Doina Gradea, a reusit, în sfârșit să se răzbune pe colegii noștri din conducerea Studioului teritorial TVR Cluj pentru curajul acesteia de a semnala o afacere imobiliară de circa un milion de euro cu un teren aflat în proprietatea instituției. Dacă informația noastră se adeverește și dna Gradea a schimbat întreaga conducere a TVR Cluj cu oamenii săi loiali, substituindu-se Consiliului de Administrație, călcând în picioare prevederile  Legii nr.41/1994, ale Codului Muncii și, nu în ultimul rând, ale Codului Penal în ceea ce privește abuzul în serviciu, atunci va avea zeci de procese pentru fiecare decizie a noii asa-zise sale conduceri. Iar activitatea TVR Cluj va fi, în consecință, blocată, iar cei vinovați de deciziile ilegale vor suporta consecințele juridice.

Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind împreună cu filiala sa MediaSind TVR au semnalat, în repetate rânduri, abuzurile inimaginabile la care este supusă întreaga conducere a TVR Cluj de către, deja celebrul denumit de teveriști, binomul Gradea-Tompea. Comisia de disciplină constituită pe motiv că  TVR Cluj a transmis, la fel ca și celelalte studiouri din țară, sfânta slujbă de Pasti, poate să fie acum, după peste 8 luni, mulțumită. Conducerea TVR Cluj este demisă în corpore. Sperăm că nu pentru mult timp, întrucât justiția și noul Parlament să înceapă să funcționeze și în cazul Televiziunii Române.

Cristi Godinac,

Presedinte Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind

1 COMENTARIU

  1. Eu propun , mai rahitico-tembelo-schizo-sifiliti-co-… sa faci schimbari la ma-ta-n sura. Dupa….unde vei fugii? ….in Hungaria, unde te vei ascunde? Sa te uiti tot mai mult in urma… esti penibila, libidinoasa , unsuroasa, respingatoare, puturoasa, incompetenta. Esti un jeg, tot mai greu se suportat. Esti penibila. In urma ta nu ramane nimic. In urma cainilor ramane macar cate un rahat, o stampila pe la colturi… sau pe copaci…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here