Angajaţii companiei de salubritate Brantner Vereş au oprit lucrul, în această dimineaţă, în semn de protest faţă de blocarea negocierilor salariale cu conducerea unităţii.

”Oamenii sunt nemulţumiţi de salariile care li se oferă şi încă nu am ajuns la nici o înţelegere fiindcă nu se măresc salariile şi vor să ne taie din bonuri; nu primim spor de salubritate 30%, spor care se plătea acum câţiva ani iar acum nu se mai plăteşte. Contractul vechi, pe care îl avem de doi ani, nu s-a respectat în nici un fel, fiindcă salariul era de 1400 lei iar noi primeam 1050 lei. De patru luni ne tot întâlnim şi încă nu avem nimic concret. Noi am cerut un salar de 1800 lei şi  am primit ca ofertă 1300 de lei şi 5% spor de salubritate şi vor să ne taie 10 bonuri. Dacă nu ni se rezolvă problema, nu vom ieşi la muncă”, a spus reprezentantul salariaţilor, Greta Costin Alexandru, potrivit radiocluj.ro.

Conducerea companiei de salubritate Brantner Vereş a refuzat să-şi exprime un punct de vedere referitor la acţiunile de protest.

 

Foto: Ziua de Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here