Renumitul avocat Aurelian Pavelescu cere Serviciului Roman de Informatii condus de Eduard Hellvig sa intervina de urgenta si sa destructureze organizatia #Rezist. Iar asta pentru ca avem de-a face cu o grupare ce reprezinta un pericol la adresa sigurantei nationale.

Aurelian Pavelescu isi justifica solicitarea inclusiv pe baza dezvaluirilor aparute in ultimele zile despre modul in care actioneaza #rezistentii. Avocatul a postat pe pagina sa de Facebook doua comentarii in care atrage atentia asupra riscului pe care il prezinta reteaua pregatita si finantata pentru actiuni de tip diversionist si complot – in sensul legii penale – impotriva statului roman. Mai mult, Aurelian Pavelescu acuza, tot plecand de la marturiile celor care cunosc modul de actiune al gruparii #Rezist, ca aceasta organizatie a obtinut increderea si suportul presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, dar si altor personalitati publice, “unele dintre acestea fiind membri activi, dintre acestia multi conectati la reteaua George Soros”, scrie luju.ro.

Nu in ultimul rand, Aurelian Pavelescu s-a referit si la declaratiile sefului Jandarmeriei, colonelul Gheorge Cucos, care a explicat ca protestele #Rezist sunt coordonate de persoane „profesionalizate” in acte de provocare si violenta, extrem de periculoase, si afirma ca este nevoie de modificarea urgenta a legilor privind apararea ordinii publice.

Iata postarea avocatului Aurelian Pavelescu, din 8 decembrie 2017:

Gheorghe Cucos, general (n.r. – colonel), Comandantul Jandarmeriei Romane: un erou! E nevoie de o noua legislatie, europeana, care sa impuna respectul pentru ordinea publica.

Gheorghe Cucos are 43 de ani, combatant in teatrele de operatiuni din Afganistan si Kossovo, un expert in probleme de ordine publica in urma unor stagii la cel mai inalt nivel in Europa si SUA. Poarta, inca, o schija in picior, iar ligamentele de la unul dintre genunchi i-au fost extirpate in urma protestelor violente din Romania.

Ce ne spune acest tanar general, sclipitor, care lupta si acum alaturi de camarazii sai, chiar daca este comandant?

1) Ca protestele #Rezist sunt coordonate de persoane ‘profesionalizate’ in acte de provocare si violenta, extrem de periculoase. Aceste persoane sunt cunoscute.

2) Ca legislatia actuala nu asigura proceduri de interventie si gestionare eficiente pentru jandarmi, acesti ‘profesionisti’ cunoscand aceste vulnerabilitati si actionand in cunostinta de cauza. Sunt ‘protestatari’ #Rezist carora li s-au aplicat zeci ce amenzi, fara niciun rezultat, pentru ca stiu ca acestea nu au forta sanctionatorie reala.

3) Ca in spatele acestor ‘profesionisti’ ai diversiunii, stau case de avocatura si persoane care ii platesc pe acesti avocati.

Ce ne spune generalul Cucos completeaza tabloul creionat recent de Paul Hitter, Alina Mungiu-Pippidi – despre #Rezist, tablou care se integreaza intr-un tablou mult mai complex, cel al institutiilor infestate de statul paralel!

Aceste dezvaluiri, pe care eu doar le-am punctat in postarile de mai jos, au condus la un adevarat linsaj impotriva mea din partea #Rezist, cu insulte de o vulgaritate fara seaman: retelele acestui #Rezist au intrat in actiune, cum se vor activa si de aceasta data.
Toate, pentru a conduce in derizoriu si a umili, coordonate cu un la fel de mare profesionalism in spatiul virtual, pentru manipularea opiniei publice (multe dintre atacuri au venit de pe conturi fictive).

Nu, d-lor! E nevoie de modificarea urgenta a legilor privind apararea ordinii publice, la standarde europene! Printre altele, este nevoie, de urgenta, de legiferarea unor proceduri prin care instantele sa judece si sa pedepseasca orice incalcari ale ordinii publice in 24 de ore, de la comiterea actului de violenta!

E nevoie ca SRI si celelalte institutii specializate sa raspunda afirmatiilor Comandantului Jandarmeriei Romane, care acuza existenta unor grupuri de persoane specializate in tehnici de guerila, care coordoneaza actiunile #Rezist in ultimii ani din Romania (finantare, instruire, mod de organizare si actiune), in scopul tragerii la raspundere a acestora”.

 

 

Iata postarea avocatului Aurelian Pavelescu, din 5 decembrie 2017:

Solicit SRI sa destructureze #Rezist, pericol la adresa sigurantei nationale!

Paul Hitter, un roman care traieste in Germania, fost lider al #Rezist, face dezvaluiri uluitoare despre #Rezist, din interior, descriind organizatia ca pe una de tip infractional, fascist, conceputa si sprijinita pentru destabilizarea statului roman. Spun eu, apropiata ca mod de actiune de organizatiile para-militare.

De fapt, titulatura de GUERILA pe care singuri si-o atribuie, vazuta de multi ca o metafora, defineste foarte bine aceasta organizatie fascista!

Paul Hitter, racolat de grupul restrans al #Rezist, dupa un timp s-a retras – realizand mecanismul si uriasul pericol ale acestei organizatii fasciste -, si dezvaluie reteaua, pregatita si finantata pentru actiuni de tip diversionist si complot – in sensul legii penale – impotriva statului roman!

Infricosator este ca, din spusele lui Hitter, aceasta organizatie a obtinut increderea si suportul Presedintelui Romaniei, dar si altor personalitati publice, unele dintre acestea fiind membri activi; dintre acestia multi conectati la reteaua George Soros!

Recomand sa intrati pe site-ul ‘uleisiapa.wordpress.ro‘ – organizatia de guerila rezist, al lui Paul Hitter.

Solicit SRI sa intervina de urgenta si sa destructureze aceasta Organizatie, #Rezist, care reprezinta un pericol la adresa sigurantei nationale

2 COMENTARII

  1. 100% corect. Ăștia sunt trupele de guerillă ale lui Soroș, chiar dacă nu poartă arme. Grav că Iohannis îi sprijină, dar din nou, dânsul e președintele statului paralel. SRI are lista cu #rezitenții, ar trebui lucrat împreună cu poliția și operate arestări. Nu se poate ca o mână de derbedei stradali și idioții folositori ai acestora, să destructureze un guvern ales legitim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here