Cozmin Gușă acuză PNL și USRPLUS de securism și susține că fostul premier Emil Boc a fost recrutat acum doi ani de către generalul Florian Coldea, iar în prezent este omul acestuia.

Gușă a făcut afirmațiile într-o emisiune a postului Gold FM, cu Sorin Roșca Stănescu drept invitat:

”În aceste partide dominate de securism – că și PNL e dominat de securism, dar mai ales USRPLUS e dominat de securism – se joacă pe roluri. Ponta versus Iohannis a fost, de fapt, Maior împotriva lui Coldea. Coldea era în spatele lui Iohannis, Maior era în spatele lui Ponta, a cîștigat Coldea. În PNL se pune la cale alternativa Boc contra alternativei Cîțu. Boc este omul lui Coldea. După ce Vasile Dîncu a părăsit grupul de la Cluj, Boc a fost recrutat acum doi ani de către Ioan Rus, care conduce împreună cu Florian Coldea noul grup de la Cluj. Și Boc, în baza dosarelor pe care le are – și are destule dosare în care a fost tot timpul ocolit, ”decupat” – cumințel-cumințel, a prins glas și este varianta rezerviștilor la președinție, din interiorul PNL, pe cînd în partea cealalaltă (USRPLUS n.n.) Cioloș este varianta rezerviștilor, care au dat palma inclusiv cu francezii, Barna fiind mai degrabă o variantă a activilor, deci totul se joacă la nivel de servicii secrete” a afirmat Gușă.

Sursa: inpolitics.ro

Citește și: Emil Boc a primit o replică usturătoare după ce a afirmat că doar leneșii se plâng de trafic

3 COMENTARII

  1. ati muscat-o, mai panaramelor 🙂 coldea a fost trecut in rezerva in 2017, deci acum 2 ani nu mai avea nicio treaba cu SRI…Gusa e un mincinos aservit rusilor, cum s-a vehiculat ideea ca Boc va candida la presedentie, hop si el cu gogonate de Moscova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here