Guvernul a modificat hotărârea privind starea de alertă și a introdus noi măsuri în ceea ce privește regulile de distanțare fizică și protecție sanitară. Astfel, printre altele, a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la șase la zece persoane.

„A fost propusă și adoptată o hotărâre de guvern pentru modificarea HG privind starea de alertă. Astfel, au fost introduse noi măsuri în ceea ce privește regulilor de distanțare fizică și protecție sanitară. Astfel a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la șase la zece persoane. Este permisă organizarea și desfășurarea de traininguri și work-shopuri cu un număr de participanți de maxim 20 de persoane”, a declarat Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

El a mai precizat că au fost reglementate activitățile pentru personalul din cadrul domeniilor de ordine publică și apărare, cu participarea a maximum 200 de persoane și pentru desfășurarea evenimentelor organizate de corpul diplomatic se impune păstrarea regulilor de distanțare fizică cu asigurarea unui spațiu de patru metri pentru fiecare participant.

2 COMENTARII

  1. Problema e că marea parte a populației sălbăticite de prea multă libertate se comportă ca în junglă, mai rău, nu respectă legea(și în junglă se respectă legile sale) .Deci nicio măsură de prevenție nu va fi respectată doar cu vorba buna si din convingerea refractarilor. Turma se dreseaza cu măsuri dure până la formarea reflexului.La noi cireada merge pe magistrală si mugeste pe net.

  2. Hoților le place să ne ne țină terorizați și cu masca pe față cât mai mult – la adăpostul acestor nemernicii, ei fac averi din șpăgi. Ați auzit de scandalul Arafat? A găsit Curtea de Conturi că a plătit 1,5 milioane de euro unei firme coreene, pentru transportul combinezoanelor achiziționate. Problema e că tot el a folosit aeronave românești ale Armatei, pentru a aduce marfa în țară. Acum guiță despre conciliere. Ce este asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here