Potrivit unui tabel pus la dispoziție de Ministerul Dezvoltării, prin programul Anghel Saligny județul Cluj va beneficia de 1.220.023.675 lei.

Potrivit datelor de la Institutul Național de Statistică în județul Cluj ar trăi 710.284.

Dintre cele 3.228 de unități administrativ-teritoriale ale României, incluzând județele și sectoarele capitalei, doar 81 de UAT-uri nu au cerut finanțare. Toate consiliile județene și toate sectoarele municipiului București au cerut finanțare. Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a spus că ”am prealocat, garantat, pentru fiecare comună, oraș, municipiu, județ și sector, o sumă minimă. Astfel, în fiecare localitate poate fi demarată cel puțin o investiție, dacă cererea de finanțare a fost depusă corect. Dorim, astfel, să asigurăm dezvoltarea echilibrată a României și o finanțare corectă, care nu depinde de culoarea politică a primarului”, potrivit unui comunicat de presă.

”Am constatat cu bucurie că toate localitățile cu primari USR-PLUS au cerut finanțare prin Anghel Saligny. Înseamnă că USR-PLUS a înțeles, în cele din urmă, că este nevoie de acest program de finanțare și că este unul bine gândit, care merită accesat”, a mai spus ministrul Dezvoltării.

1 COMENTARIU

  1. 40 de ani de bugete locale plus alocări guvernamentale s-au prăduit și se mistuie la Cluj pentru a obține parcurgerea a 17 Km până la Gilău în 2 ceasuri !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here