Guvernul are astăzi în discuţie două proiecte de lege, care prevăd aprobarea contului anual de execuţie a bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2018 şi aprobarea contului anual de execuţie a bugetului Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate pe anul precedent.

Pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Guvernului, care va începe la ora 13.00, apare şi proiectul de lege pentru aprobarea contului general anual de execuţie a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2018 şi a contului general anual de execuţie a bugetului asigurărilor pentru şomaj pe anul 2018.

Un alt proiect de lege vizează aprobarea contului general anual de execuţie a bugetului de stat, a contului anual de execuţie a bugetului Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate şi a contului general anual al datoriei publice aferente anului anterior.

Executivul va discuta şi proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe acest an pentru Societatea „IOR” S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Economiei, cât şi cel pentru aprobarea Programului statistic naţional anual 2019, potrivit mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here