Simona Halep, alături de Marius Copil, Flavia Pennetta și Fabio Fognini vor veni la Cluj Napoca în cadrul evenimentului SPORTS FESTIVAL.

Întâlnirea dintre echipa României și echipa Italiei va avea loc în 15 iunie, în cadrul ediției a 2-a a festivalului și per total, în terenul BT arena vor fi 39 titluri ATP sau WTA, din care 3 turnee de Grand Slam și peste 55 milioane $ încasări din premii.

Confruntarea dintre echipa României și Echipa Italiei cuprinde 3 meciuri și anume: 

simplu feminin: Simona Halep vs. Flavia Pennetta

simplu masculin: Marius Copil vs. Fabio Fognini

dublu mix: Simona Halep, Marius Copil vs. Flavia Pennetta, Fabio Fognini

Simona Halep este una din cele mai valoroase sportive din istoria României. În această săptămână se împlinesc 5 ani de când e în TOP 10 WTA. A fost clasată pe primul loc mondial după ce anul trecut a câștigat turneul de Grand Slam de la Roland Garros și are 18 titluri WTA. Simona s-a întâlnit cu Flavia Pennetta în teren de 6 ori până acum, scorul confruntărilor fiind 4-2 în favoarea Flaviei. ”Abia aștept să ne revedem la Cluj. Pe 15 iunie voi fi prezentă la SPORTS FESTIVAL. Împreună cu Marius Copil voi juca împotriva lui Fabio Fognini și a Flaviei Pennetta la BT Arena. Vă aștept cu mare drag!”, a spus Halep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here