Valeriu Pănoiu

Valeriu Pănoiu, renumit astrolog și numerolog, a vorbit în premieră la cristoiuTv despre ce spun astrele în legătură cu președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și Raed Arafat.

„Din 21 decembrie încolo, toți abuzatorii rămân fără mijloace, instrumente și putere, fără să fie nevoie de manifestații de stradă, sânge și revolte”, a anunțat Valeriu Pănoiu.

Astrologul a subliniat că atât președintele, cât și premierul au „acest indice în astrogramă, de Jupiter neaspectat, care indică o lipsă de măsură. Vreau să vă anunț că acești oameni nu se vor opri. Jupiter neaspectat se mulează perfect pe hărțile oamenilor cărora dacă le intră o idee în cap nu le mai iese”.

Premierul Orban are niște aspecte mult mai încrâncenate decât ale președintelui. Este un personaj mult mai hotărât să-și impună punctul de vedere și are mult mai multe atașamente față de valorile materiale și față de oameni. „Mi se pare că se învârte într-un grup de interese plin de mult mai multe datorii decât cele în care se învârte președintele. Este angajat în tot felul de cumetrii, este cumătrul nostru al tuturor”, a spus Pănoiu.

Citește în continuare- https://www.cristoiublog.ro/astrologul-valeriu-panoiu-a-deschis-hartile-ce-spun-astrele-despre-principalii-actori-politici-ai-pandemiei-si-cand-se-vor-prabusi/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here