Conform anchetatorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Eugen Darie este cercetat în prezent de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin în 12 dosare penale, pentru: infracţiuni incriminate de Legea 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, distrugere (opt fapte), violare de domiciliu (trei fapte ), ultraj contra bunelor moravuri (două fapte), încăierare (o faptă), ultraj (o faptă), lovire şi alte violenţe (patru fapte ), ameninţare (două fapte), nerespectarea regimului armelor şi muniţiei (două fapte).

Procurorii mai arată în rechizitoriu că Darie este trimis în judecată în alte două dosare, de evaziune fiscală şi, respectiv, de vătămare corporală, distrugere şi încăierare, în acesta din urmă fiind deferit justiţiei împreună cu alte persoane. Cele două dosare sunt pe rolul Judecătoriei Măcin.

Radu Dogaru este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin în mai multe dosare penaledeschise pentru: ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice; încăierare urmată de moartea victimei ( implicat alături de alte persoane printre care şi inculpatul Procop Adrian), asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni; alte infracţiuni incriminate prin legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială.

De asemenea, Parchetul din Măcin îl cercetează pe Alexandru Bitu în diferite dosare pentru vătămare corporală, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, încăierare, infracţiuni incriminate de Legea 61/1991, proxenetism şi tâlhărie.

Darie, Dogaru şi Bitu mai sunt cercetaţi, de DIICOT Tulcea, pentru trafic de persoane, se mai precizează în rechizitoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here