Camerele de supraveghere ale clujenilor au suprins un hoț cum merge prin curțile lor mai multe nopți la rând. Au descărcat clipurile video și sunt în alertă, dar autoritățile par depășite.

Dacă în centrul Clujului, pe timp de noapte, este numai un echipaj de ordine publică în patrulare, în zona Voroneț, cel mai probabil, nu patrulează nimeni.

Acesta a fost surprins în ultimele 2 luni de câteva ori, iar ultima dată chiar zilele trrecute, la începutul lunii august. Din imagini se vede că este un profesionist, pentru că nu pare deloc grăbit și caută cu atenție locuri prin care să intre în locuințele oamenilor sau bunuri de furat. Este posibil ca aceste vizite să fie unele de recunoaștere a locurilor, iar ulterior să dea atacul. 

În luna mai 2022, în Dezmir, un hoț a terorizat un întreg cartier. Într-o noapte a pătruns într-o casă și a furat duverse lucruri, în timp ce proprietarii erau la etaj. ”La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-un imobil din localitatea Dezmir, au fost sustrase mai multe bijuterii, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 7.000 de lei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și continuă verificările în vederea identificării autorilor și tragerea la răspunderea penală a acestora”, precizau atunci Polițiștii clujeni, care nu au mai spus nimic, niciodată, despre acesre cazuri. 

Comparând imaginile din Dezmir, cu cele de pe strada Voroneț, de pe Bulevardul Muncii – Apahida, reiese că hoții par a fi aceiași. Ambii poartă glugă și au un mers asemănător. 

Hoții vin tot mai aproape de Cluj-Napoca, acum sunt pe Voroneț, la periferia orașului, spre Apahida. Poliția e depășită! Prea mulți pierd vremea în birouri. Nu e nimeni pe străzi. Urmează cartierele ”bune” ale Clujului, dacă acești hoți nu sunt prinși și prezentați public.

Citește și: Pedofil prins de polițiștii clujeni

Sursa: stiridecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here