Card cadou online

Orice firma sau companie are nevoie de un plan bine organizat pentru rasplatirea angajatilor. In special in aceasta perioada de final de an, care coincide cu perioada cadourilor, la nivel de management se incearca mereu gasirea unor solutii eficiente pentru a-i motiva pe angajati in activitatea lor pentru companie si in anii care urmeaza.

Astfel, foarte multe firme apeleaza la servicii online pentru a face daruri angajatilor. Insa care sunt cele mai potrivite servicii de acest tip prezente pe piata?

Raspunsul este unul singur: Card Cadou online! Acest serviciu este cel mai bun mod de a iti arata aprecierea fata cei care lucreaza in companie, oferindu-le astfel libertate totala pentru a-si alege orice doresc, oricand doresc. De asemenea, un Card Cadou este foarte usor de comandat si de depozitat, in acelasi timp avand si optiunea de a fi personalizat cu un mesaj adresat persoanei angajate.

Din acest motiv, iti prezentam o serie de avantaje incontestabile cand vine vorba de parteneriatul cu un serviciu de tipul Card Cadou:

 

  1. Este simplu de comandat si folosit

Studiile de piata intreprinse in ultimii ani au aratat o tendinta crescanda pentru vanzarile online, cu o cifra estimata de 123.4 miliarde de dolari doar in 2018! Astfel, odata cu cresterea vizibilitatii serviciilor online, angajatii tai pot folosi cu usurinta un Card Cadou in magazinele partenere! In plus, daca alegi si perioada Craciunului pentru a darui un Card Cadou, ai asigurat un impact pozitiv in viata angajatilor tai, care vor fi si mai motivati in anul urmator!

Multe persoane care lucreaza in companie vor lua in calcul si valoarea unui Card Cadou, fiind astfel impresionati de activitatea lor de pe parcursul anului. Acest impact pozitiv si direct influenteaza atat personalul, cat si bugetul rezervat shoppingului pentru fiecare angajat in parte. Un alt avantaj major este ca, in anumite conditii, un Card Cadou oferit cu ocazia sarbatorilor de iarna este neimpozabil!

 

  1. Gratificare instanta

 Odata ce intra in posesia beneficiarului, un Card Cadou devine activ, putand fi folosit atat in magazine online si fizice, pentru achizitionarea produselor cu adevarat necesare. Acest lucru vine in avantajul celor care nu timpul necesar la indemana pentru cumparaturi, mai ales in aceasta perioada supraaglomerata. Angajatii tai au acum optiunea de a comanda online orice isi doresc, din orice colt al tarii. In plus, Cardul Cadou are o valabilitate de 12 luni, timp suficient pentru ca o persoana sa se decida si sa isi comande orice ii este necesar!

 

  1. Se livreaza rapid si este usor de depozitat

Aceste avantaje vin in ajutorul departamentului de HR, care nu va mai trebui sa planifice toata aceasta operatiune cu cateva luni inainte. Tot ce trebuie facut este sa intri pe site-ul CardCadou.online, de unde se poate alege suma cardului, se introduc adresa de livrare si datele de facturare, alaturi de un mesaj personalizat pentru destinatar. In plus, sumele standard de 100, 150 si 250 de Lei pot fi combinate cum doresti, astfel incat angajatii tai sa aiba parte de o experienta cu adevarat speciala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here