Sunt foarte multe situații în care adulții evita să meargă în vizită la familiile cu copii din cauza că nu știu ce să le ofere acestora cadou.

 Înțelegem acest aspect și venim cu mai multe soluții pentru aceste persoane, astfel încât să poată merge cu încredere în vizită la orice familie în care există unul sau mai mulți copii, fără să le fie teamă că există posibilitatea de a dezamăgi cu cadourile pe care le oferă. Pentru atunci când vrei să fii original și să renunți la clasicele dulciuri, îți prezentăm mai multe idei din care te poți inspira cu încredere.

O lampa curcubeu este o soluție foarte bună pentru momentul în care nu știi genul copiilor

 Se poate întâmpla să mergi în vizită la persoane despre care nu știi foarte multe lucruri. Este deplasat să îl întrebi pe șeful tău dacă are fetiță sau băiat atunci când te invită în vizită și de aceea cel mai bine ar fi să alegi un cadou unisex, așa cum este această lampa despre care tocmai am menționat. Tipurile acestea de lămpi sunt potrivite și pentru fete și pentru băieți și reprezintă idei de cadouri pe care atât părinții, cât și copiii le apreciază.

Un penar în formă de tub de vopsea este o idee de cadou, de asemenea, unisex

 Nu trebuie să îți faci griji dacă este vorba despre un băiat sau o fetiță, pentru că atât timp cât alegi o culoare care să se potrivească amândurora, așa cum este galben, de exemplu, vei face un cadou interesant. Vei întreba dacă este suficient să mergi în vizită doar cu un penar. Răspunsul este cu siguranță da. Părinții apreciază bunele intenții și nu trebuie să cheltuiești foarte mult cu cadoul copilului. Tot ce trebuie să faci este să dovedești că te-ai gândit să aduci ceva.

Un ghiozdan scafandru este o soluție genială atunci când cunoști vârstă copilului

 Părinții vor aprecia faptul că te-ai gândit să oferi un cadou care are legătură cu școala. Cei mai mulți părinți apreciază mai mult cadourile care duc viață copilului într-o zona serioasă și dezaprobă total jocurile, uitând de fapt că și ei au fost copii și tot ce voiau era să fie lăsați să se joace. Deci, cu un astfel de rucsac vei reuși să împaci ambele părți (copii și părinți) și vei aduce zâmbete atât pe față copiilor, cât și pe față părinților.

O lampa în formă de glob pamântesc

 Dacă mergi în vizită la un prieten care îți spune în fiecare zi cât de interesat este copilul său de geografie sau de cosmos și univers, atunci o lampa în formă de glob pamântesc va fi cea care îi va arată părintelui faptul că îi acorzi atenție și auzi ceea ce spune, chiar dacă îți repetă în fiecare zi aceleași povești. Copilul va fi de asemenea încântat de un astfel de cadou pe care îl consideră foarte inspirat, iar ambii părinți vor aprecia faptul că ai oferit copilului lor ceva care să îi alimenteze o pasiune constructivă.

O lampa lunară este un alt cadou universal, apreciat deopotrivă de părinți și de copii

 O astfel de lampă va decora într-un mod interesant camera copilului și îl va ajută pe acesta să se bucure de confort pe timpul nopții. Este una dintre cele mai bune și mai interesante idei atunci când practic nu ai nicio idee de cadou care să fie potrivit pentru un copil. O astfel de lampa cu forma de luna atrage atenția copilului și îl determine să își imagineze diverse scenarii, îl ajută în jocurile de rol și îi este alături atunci când încearcă să descopere universul.

O altă idee bună de cadou este un penar Chewbacca sau Lion Kings

 Pentru pasionații de Star Wars, un penar Chewbacca este o idee bună de cadou, mai ales pentru faptul că vine cu licență originala. Tot ce trebuie să faci este să îl cumperi și să te prezint cu el și vei vedea fericirea în ochii copiilor. De asemenea, îți recomandăm să iei în calcul că acest penar poate fi folosit singur pe post de cadou deoarece este suficient de interesant pentru a atrage atenția unui număr mare de copii, indiferent de preferințele lor generale. Vor merge mândri cu penarul lor cu licență la școală și îl vor arată tuturor colegilor.

 Pe de altă parte, nici cu un penar Lion Kings nu ai cum să dai greș indiferent dacă îl cumperi pentru o fată sau pentru un băiat. Aceste penare sunt universale și sunt atractive pentru toți copiii deoarece aceștia sunt interesați de personajele din desene animate. De asemenea, oferă suficient spațiu pentru rechizitele școlare și ajută copilul fie mai interesat de școală deoarece prezintă imagini atractive.

 Specialiștii au dovedit în nenumărate studii că elevii care au obiecte cu imprimeuri și forme interesante pentru a învață de pe ele sunt mult mai interesați de școală decât cei care au penare universale monocrome sau caiete fără imprimeuri.

O jucărie de exterior Clip Cloppers este extrem de atractivă

 Mulți părinți își doresc că micuții lor să iasă mai mult afară și să se joace mai mult în exterior, dar nu găsesc cele mai bune soluții. Cu picioroangele Clip Cloppers copiii vor fi încântați să se poată juca afară și vor fi atrași de această idee. Tot ce trebuie să faci este să oferi această jucărie și să le explici părinților cum trebuie folosită.

 Îți vei atrage cu siguranță simpatia părinților cu o astfel de jucărie pentru copii și vei descoperi că vei fi invitat mai des. Tot ce trebuie să facă este să monteze jucăria pe picioarele copiilor, care vor trebuie să facă totul pentru a își menține echilibrul. Dacă familia are mai mulți copii este și mai bine, pentru că aceștia se pot întrece în încercarea de a ajunge la linia de finish.

Wiggle Stix Duck este o jucărie ideală pentru copiii mici

 Această jucărie este ideală pentru copiii mici care au nevoie de jocuri și jucării simple în primii ani de dezvoltare. Cu o astfel de jucărie copilul va fi atras imediat și liniștit atunci când este agitat. Tot ce trebuie să facă părintele sau persoană care stă cu copilul este să rotească rățușcă pentru a o vedea coborând încet în timp ce se leagănă.

 Această este o jucărie smart de care cei mici nu au cum să se plictisească. În plus, aspectul sau este unul cât mai natural și mai interesant, deci părinții vor aprecia faptul că te-ai gândit la o jucărie premium pentru copiii lor.

Cu lista noastră de cadouri vei reuși cu siguranță să faci cea mai bună impresie la orice vizită într-o familie cu copii. Suntem alături de părinți și de adulții din viață copiilor cu cele mai interesante cadouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here