Sursa foto: Facebook

Nelipsit de la UNTOLD, edilului orașului Cluj-Napoca a declarat că anul acesta, în prima zi a festivalului, au fost peste 56 de mii de oameni din peste 100 de țări.

„Am fost plăcut impresionat de calitatea festivalului și festivalierilor, de muzica de calitate. Acești tineri de toate vârstele, ai lumii, au venit din peste 100 de țări. Așa ceva este rar întâlnit. Nu am crezut că este posibil, dar mi-a fost confirmat ieri. Imaginea Clujului este în peste 102 țări”, a spus primarul Emil Boc la Ziua Live.

Edilul a mai declarat că orașul pe care în conduce rămâne pe harta lumii, precizând că s-ar putea să fie cel mai mare număr de participanți pentru prima zi de festival de când există UNTOLD.

„Asta este impresia mea de ansamblu, că este cea mai consistenă participare pentru o zi de joi. Este un salt calitativ și pentru spațiile de relaxare și de petrecere a timpului liber. Nu au fost incidente semnalate. La prima ediție imi spuneau că o să distrugă orașul. Un coș de gunoi nu a fost spart, iar asta arată calitatea generației tinere”, a mai spus primarul.

Sursa: Cluj24.ro.

Citește și: Prima noapte la Untold, ultima noapte la volan. Zeci de șoferi au rămas fără permis în urma controalelor Poliției

2 COMENTARII

  1. Imaginea Clujului este în peste 102 țări”. AL DRACULUI .NUMAI NUMERE MARI VISEAZA………….HAIDETI LA ALEGERI SA-L TRIMITEN IN UNUL DITRE ACESTE TARI…….EXCEPTIE ROMANIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here