Potrivit unor declarații făcute de omul de afaceri Cornel Tăbăcaru la Antena 3, Elena Udrea și Alina Bica s-ar afla la închisoarea de femei El Buen Pastor din San Jose. 

Elena Udrea a fost reţinută miercuri, în jurul orei locale 10.00, în zona Sabana Oeste, în timp ce Alina Bica a fost reţinută în jurul orei locale 14.00 în zona Sabana Este.

„Copilul nu este cu Elena. Acum sunt în inchisoarea de femei fără copil. Au fost foarte agitate când au fost încarcerate. Acum s-au mai liniştit. Nimeni nu ştie unde este fetiţa Elenei”, a declarat Cornel Tăbăcaru pentru Antena 3.

Cele două au fost arestate preventiv pentru două luni, în Costa Rica, iar în această perioadă autoritățile române trebuie să obțină extrădarea lor, după cum a mai anunțat șeful Interpol Costa Rica.

Atât Udrea, cât și fosta procuror-șef al DIICOT, s-ar afla în acest moment în închisoarea El Buen Pastor care poartă din anul 2017 numele de Vilma Curling Rivera. Câteva videoclipuri postate pe YouTube prezintă realitatea din închisoarea din Costa Rica.

Sursa: libertatea.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here