În acest an, mirele trebuie să fie elegant, sofisticat și provocator. Ca în fiecare an, nu lipsește din tendințele în modă costumul clasic care este perfect pentru nuntă, dar după cum sugerează designerii, bărbații ar trebui să mai facă uneori și o schimbare, măcar în ziua nunții lor, să opteze pe variante de costume realizate la comandă, care să aibă un alt stil, să fie senzaționale pentru un asemenea eveniment.

Designerii au propus pentru acest an costumul de nuntă în stil englez, care să fie în nuanțe de gri sau bleumarin. Sunt la modă culorile strălucitoare, de albastru-deschis și albastru-închis, care oferă unui mire imaginea unui tânăr stilat la nunta sa.

În anul 2019 nu mai este chiar o alegere ideală costumulde ocazie clasic pentru că acesta este oarecum prea formal, prea strict. Designerii recomandă costumele elegante, de înaltă clasă, care au detalii unice, ce pot fi create doar de designeri talentați. De exemplu în acest an se poate opta pentru costume realizate din țesături mai luminoase, care sunt potrivite pentru o nuntă cu tematică.

Ei sugerează spre exemplu șosetele în culori mai vii, acestea ar putea înlocui șosetele clasice, monotone, de gri sau negru. În America se poartă la nunți șosete colorate, în dungi alb-negru, cu buline alb-negru, sau în combinații de dungi în nuanțe pastelate (de roz, verde-deschis, albastru, gri și altele). Această tendință a fost apreciată și în Europa.

Cei care iubesc totuși stilul clasic pot alege un costum Tuxedo, sacoul clasic se potrivește pe orice tip de siluetă. Smoking-ul negru este senzațional, la fel și cel alb care este preferat de mirele ce vrea să fie îmbrăcat în alb. La un smoking alb, pantalonul trebuie să fie negru, prin urmare ținuta nu va fi în totalitate neagră. Chiar și reverele de la smoking-ul alb pot fi negre, din mătase, papionul și pantofii de asemenea de culoare neagră.

Cămașa pentru costumul de mire trebuie să fie realizată în acest an dintr-un material luxos. Indicat este ca ea să fie într-o nuanță de culoare mai deschisă decât vesta de la costum. Deși în mod normal mirele alege o cămașă albă, la anumite costume pastelate se potrivește și cămașa din altă culoare. În general, culoarea cămășii trebuie să se asorteze cu rochia miresei.

Vestele pentru costumul de mire sunt realizate din materiale foarte scumpe în acest an, trebuie să se potrivească perfect la costumul de mire. Ele suntîn general formale, se poartă la frac, au trei rânduri de  nasturi. Pot fi și veste din materiale în alte nuanțe de culori, care au două buzunare și 5-7 rânduri de nasturi. Pentru alte costume elegante se poate face o vestă din materiale în nuanțe navy, verde sau gri, care au 5 nasturi ce pot fi chiar argintii.

Accesoriile bărbătești în acest an arată foarte interesant. Dacă se aleg accesoriile potrivite, ținuta mirelui poate fi și mai elegantă. De exemplu, în loc de cravată, se poate alege papionul. La frac se poartă papion alb, care este foarte elegant.

Pentru costumul de mire clasic se poate alege și o cravată din mătase, la care să se poarte un ac de cravată ce adaugă un pic de rafinament și stil. Alte accesorii recomandate de designeri sunt:

  • Eșarfa specifică unui costum de nuntă casual
  • Brâul care se poartă la smoking sau la frac
  • Lavaliera care este pentru costumul clasic din trei piese și care are vestă
  • Butonii care se asortează și cu acul de cravată și cu nasturii cămășii, care pot fi din argint, aur, oțel sau alt material.

Pantofii din piele sunt cea mai bună alegere, mai ales cei în stil Oxford. Desigur se pot alege și alte variante de pantofi mai simpli, care sunt de asemenea eleganți. Cureaua de la costumul clasic trebuie să fie din piele și să se asorteze cu pantofii.

Batista de la buzunar trebuie să fie din mătase, la fel ca papionul sau cravata.

Colecțiile designerilor oferă în acest an lucruri senzaționale. Spre exemplu, noua colecția Filip Cezar 2019 de costume pentru mire este inconfundabilă și inimitabilă, oferă cele mai actuale tendințe în modă și se remarcă prin stil, calitate premium, design splendid, detalii sofisticate, accesorii perfect asortate. Această colecție este inovatoare, spectaculoasă, are cât mai multe linii de croi actualizate și îmbogățite cu detalii tehnice unice, astfel costumele au un farmec deosebit, schimbă total aspectul mirelui, îi oferă o eleganță aparte.

Filip Cezar este un brand 100% românesc care a fost mereu apreciat pentru costumele de ceremonie, de ocazie, casual, în stil business, foarte frumoase, care au fost mereu realizate din materiale și țesături exclusiviste și care au avut o croială perfectă executată de oameni talentați, cu experiență în domeniu – croitorși designer – care acordă o importanță mare fiecărui model, îl face cu deosebită grijă pentru ca la final acesta să arate exact așa cum trebuie, să aibă stil, eleganță și clasă.

Cămășile realizate de acest brand sunt din materiale de cea mai bună calitate, au un aspect elegant, sofisticat, sunt perfecte pentru costumul de mire sau al unui om de afaceri.

Costumele de tip Ready To Wear sunt perfecte pentru orice ocazie – nuntă, botez, alt eveniment important – pentru că sunt foarte elegante, au un design unic, au stil și personalitate, sunt cu accesorii foarte frumoase, care au fost șiele create special pentru a spori eleganța celui care le poartă. Nuanțele cele mai apreciate în acest an sunt roșu burgund, gri-cenușiu, bleumarin, albastru-închis, violet și altele, care fac colecția Filip Cezar să fie în trend, de actualitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here