Știm cu toții splendorile Parcului Natural Apuseni: pesteri, chei, cascade, platouri carstice, păduri de conifere și foioase, o varietate peisagistică unică cu faună și floră bogată.

În încercarea de a păstra această diversitate Clubul Alpin Roman Filiala Cluj împreună cu partenerii săi Betfair Romania Development, Parcul Natural Apuseni și Regia Națională a Pădurilor Romsilva au în vedere împadurirea cu molid a unei zone puternic degradate din zona Doda-Pilii / Ic Ponor (sub forma unui worksop).

În cadrul workshop-ului vom învăța despre tehnologia silvicola, regenerarea ecosistemelor, flora si fauna specifice zonei.Ne vom întalni în număr restrâns, datorită vremurilor pandemice, in doua sâmbete, 8 mai si 15 mai 2021. Fiind o zonă dificila va presupune un efort considerabil.

Dacă nu va sperie acest aspect va așteptam sa va alăturati echipei restrânse, dar motivate de voluntari ai Clubului Alpin Roman Filiala Cluj utilizand acest formular: https://forms.gle/EzNNTFYnF3Tyg8GQ7

Se vor respecta toate măsurile/regulile sanitare în vigoare la data desfășurării evenimentului.Le mulțumim partenerilor noștri: Betfair Romania Development, Parcul Natural Apuseni și Regia Națională a Pădurilor Romsilva!

Sursa: www.carclujuniv.org

Citește și: De ce depinde DNA-ul pădurilor de banii europeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here