Majoritatea deputaților nu renunță la confortul din Parlament, iar o vizită printre oamenii care i-au votat se întâmplă foarte rar, un asemenea eveniment putând fi clasat în categoria minuni. Cu toate acestea există, din fericire, aleși care nu refuză discuțiile cu oamenii de rând și încearcă, pe cât posibil, să fie alături de ei.

Deputata USR PLUS, Oana Murariu, de când a ajuns în Parlament, se întâlnește cu clujenii pentru a discuta despre necazurile și nevoile oamenilor. De data aceasta, împreună cu colegii ei din USR, europarlamentarul Vlad Gheorghe, deputatul Radu Molnar, consilierii județeni Ionut Florea, Adela Dehenes și Mihai Iepure, consilierul local Balea Ioan, au avut mai multe întâlniri în Turda, Mihai Viteazu și Câmpia Turzii.

„De 2 ani de când sunt parlamentar și mă întâlnesc cu oameni de peste tot din Cluj, aflu despre aceleași necazuri. În multe localități este ca și cum timpul ar fi stat în loc și administrațiile locale n-ar fi depășit faza promisiunilor de campanie. Principala problema – drumurile – fie nu există, fie sunt într-o stare extrem de proastă, fie reparațiile pentru care s-au plătit bani sunt „de unică folosință”, după câteva luni devin impracticabile.  Un exemplu concludent îl reprezintă drumurile din Turda”, a scris Oana pe Facebook.

Deputata USR PLUS a precizat că în toate cele trei localități, una dintre nemulțumirile oamenilor ține de mizeria din spațiul public. Mai exact depozite ilegale de gunoaie la Turda sau mizerie peste tot la Câmpia Turzii, reclamată insistent de cetățeni.

„Împreună cu colegii din USR care au participat la discuții cu cetățenii vom analiza fiecare caz în parte și vom stabili cum putem sprijini, fiecare din pozițiile noastre, rezolvarea unora dintre aceste situații”, a conchis deputata USR PLUS, Oana Murariu.

Citește și: Aranjamentele Claudiei Gherman au făcut o nouă victimă: Dr. Dan Dîrzu, înlăturat de la șefia Compartimentului de ATI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here