Site-urile de matrimoniale sunt din ce în ce mai populate, tot mai mulți oameni recurg la internet pentru a-și spori șansele de a găsi un partener. În timp ce unii declară că sunt în căutarea unui partener pe viață alții au găsit prin aceste anunțuti posibilitatea de a-și satisface cele mai ascunse fantezii. Gazeta de Cluj vă prezintă un TOP cu cele mai nonconformiste anunțuri de matrimoniale din județul Cluj publicate pe Public24.ro.

Sunt frumoase dar s-ar putea că aveți o supriză, nu știm dacă plăcută sau mai puțin plăcută!

În anunțurile de matrimoniale au început să apară tot mai mulți travestiți. Nu vrem să ne imaginăm cum ar fi să dai de o astfel de “domnișoară” într-un club după o seară de beție, dacă totuși se întâmplă vei avea o supriză când ajungeți acasă.

“Tranvestita, cu ambele roluri de activ sau pasiv. Feminina, selectivă și stilată, senzuală, cu forme braziliene, apetisantă, foarte discretă, dulce, fară inhibiții și atentă cu tine”, se descrie în anunț o … domnișoară? 

Jesica spune că e transexuală. Aceasta se descrie ca fiind feminină și jucăușă.

Lory este și ea transexuală. Aceasta spune în anunț că este “reală, tunată, inteligentă și cu experiență. Sunt dornică de a cunoaște domni draguți pentru a le satisface fanteziile într-un mod plăcut și discret, sunt foarte feminina și sexi. Fundulet bombat și jucauș, ochi albaștri ,buze botoxate,blondă, talie de viespe, înălțime 1.78, 67 kg, sânii siliconați”. Aceasta a apărut și la Acces Direct.

Ar putea să existe totuși o “problemă” … băieți, s-ar putea să aveți ceva în comun cu această domnișoară, după cum spune în anunț, o “erecție foarte bună”.

“Transexuală dulce și provocatoare, fără fițe, te aștept la web pentru a ne dărui clipe de răsfăș… dacă ți-am stărnit curiozitatea cauta-mă. Oricum la ce e pe aici, n-ai de unde alege!”

Dacă doriți să fiți slavi acum e momentul

“Stăpâna activa dominatoare cu experienta aștept sclavii umili, dețin jucării”

Laura spune că “ofer ședințe de dominare sclavilor avansați cât și începătorilor. Doar pentru cei care caută o stapână, au această fantezie și nu au avut ocazia să și-o îndeplinească! Ședința poate fi hard sau soft.”

Dacă nu aveți ce face cu șosetele folosite acum aveți ocazia să le vindeți

Un bărbat cu o fantezie mai diferită cumpără soșete, ciorapi și teniși purtați.

“Sarutmâna doamnă/domnișoară! Tânăr cu feet fetish, cumpăr soșete, ciorapi și adidași purtați de doamne/domnișoare. Ofer și cer discreție maximă!”, se arată în anunț.

Ador limbuțele

Următoarea domnișoară spune că “îi plac limbuțele” și se caracterizează ca fiind excepțională, serioasă și sexy. Aceasta mai spune că la ea nu există grabă sau inibiții și indeplinește orice fantezie ascunsă.

Dacă doriți o blondă de lux sunați din timp, face maxim trei programări pe zi  

Jasmin spune că lucrează zilnic între orele 10-21 “a doar 100 m de iulius mall intr-un apartament cochet,discret si foarte curat cu locuri de parcare la discretie”. Aceasta se descrie ca fiind blondă, cu ochii verzi, 1.72 m înălțime, siliconată, bronzată, cu un corp tonifiat la sala de sport.  
Grăbiți-vă, Jasmin trebuie contactată din timp, aceasta spune că acceptă maxim trei bărbați într-o zi.

Stați liniștite, sunt și oferte pentru femei

Angelo este escorta masculina, acesta face și striptease în diferite costumații. În anunț mai spune că are și experiență în filme pentru adulții.

Bărbați, femei, cupluri, orice ați fi dacă sunteți din Dej aveți noroc, servicii non-stop!

“Femeie matură non-stop doar în Dej… orice… oriunde… pasională și deschisă la fantezii. Te aștept în compania mea pentru a petrece clipe de neuitat, pasiune și de rasfăț total. Sunt interesată de domni, doamne, sau cupluri ce doresc să iși facă orice fantezie cu mine și corpul meu.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here