Ștefan s-a prezentat cu lacrimi în ochi în fața magistraților și nu a încetat să-și ceară scuze pompierilor și ofițerilor din Poliție care se aflau în sala de judecată pentru ceea ce a făcut.

Potrivit procurorilor, evenimentul a avut loc duminică dimineață, atunci când în timpul unei intervenții obișnuite, pompierii și polițiștii au fost atacați de român, în gara Calais. 

Românul se afla în stare de ebrietate și s-a răzvrătit. A scuipat autoritățile, i-a insultat și a început să lovească într-un geam a vehiculului de urgență și asistență victimelor (VSAV). Era scăpat de sub control și chiar s-a dezbrăcat ca să-și etaleze organele genitale în fața pompierilor.

A fost nevoie de cinci polițiști pentru a-l potoli și pentru a-l duce la secția de poliție, iar el a încercat chiar să-i lovească cu capul pe ofițeri.

Românul voia să ajungă în Anglia

Înainte ca lucrurile să scape de sub control, el a explicat că și-a dorit să se alăture familiei sale în Anglia, unde locuiește, dar că fără un document care să ateste contractul său de închiriere peste Canal, a fost respins.

Apoi, potrivit lui Ștefan, s-a întâlnit cu un compatriot în fața gării și au golit o sticlă de vodcă. Românul a explicat că nu își amintește nimic.

Având deja două mențiuni pe cazierul penal pentru violență și furt, românul a fost condamnat la șase luni închisoare. O audiere civilă va stabili despăgubirile care urmează să fie plătite pompierilor.


sursa: stiridiaspora.ro

Citește și: Elena Botezan, fosta șefă a DNA Cluj, s-a pensionat de pe funcția de judecător la Curtea de Apel Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here