În vacanță cu bebelușul: ce jucării punem în bagaj

Atunci când faci bagajul pentru o vacanță împreună cu bebelușul tău și ajungi la partea în care trebuie să pui și jucării pentru el, poate să devină destul de dificil să faci o selecție. În primul rând, gândește-te la vârsta pe care o are, la câte luni stă bebelușul în șezut, ce destinație de vacanță ați ales și sortează din multitudinea de jucării pe care suntem convinși că le are micuțul tău.

Fie că mergi cu bebelușul tău pentru prima data într-o călătorie, fie că nu mai știi ce jucării să pui în bagaj pentru ca el să nu se plictisească, ne-am gândit să venim cu propuneri pentru a-ți fi mai ușor să alegi.

Jucării de dentiție

Bebelușii au tendința de a băga în guriță toate obiectele, mai cu seamă atunci când se pregătesc de eruperea primilor dințișori. Așadar, nu uita să iei cu tine jucăriile de dentiție pentru că acestea sunt moi, îi calmează durerile de gingii și îl țin ocupat o vreme.

Jucării senzoriale

După vârsta de 5-6 luni, jucăriile încep să aibă mai mult sens pentru bebeluși. Sunt potrivite jucăriile viu colorate, care le stimulează simțul vizual, cele muzicale, cărțile educative și cele senzoriale. Bebelușii învață despre mediul înconjurător prin intermediul simțurilor, așa că este foarte important să le stimulăm.

Cuburi de construit

Bebelușii pot fi ocupați o bună perioadă de timp cu aceste cuburi de construit pe care le găsești în mărimi diferite, din materiale diferite și divers colorate, astfel încât să atragă și cei mai mofturoși bebeluși. Pe lângă acest lucru, bebelușii își dezvoltă mai multe abilități, precum coordonarea mână-ochi, memoria, limbajul si motricitatea. Poți alege din gama variată de cuburi de construit din lemn și plastic de pe Evawoodtoys.ro.

Jucării muzicale

Cu cât sunt mai colorate și au o diversitate de sunete, cu atât cel mic va fi mai încântat. Acestea îl distrează și în același timp îi dezvoltă gândirea și percepția auditivă.

Păpuși de mănă

Acestea pot distra pe toată lumea care merge în vacanță, nu doar pe bebeluș. Totuși, pentru bebe, păpușile de mână au și alte beneficii, ca de exemplu dezvoltarea abilităților motorii fine.

Este foarte important să cumperi întotdeauna jucăriile corespunzătoare vârstei copilului tău pentru ca acesta să le poată înțelege, să nu îi provoace frustrări, ci să îl ajute în procesul său de dezvoltare. De asemenea, inclusiv materialele din care sunt confecționate jucăriile diferă în funcție de vârstă.

Sperăm că sugestiile noastre te-au ajutat să termini bagajul mai repede și să plecați în călătoria mult așteptată cu tot ce vă trebuie „la bord”. Distracție plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here