Reprezentanții organizațiilor PNL din regiunea de Nord-Vest s-au întâlnit, astăzi, la Cluj-Napoca. La evenimentul de la BT Arena au participat președintele PNL, Ludovic Orban, membrii Biroului Executiv Național al PNL, lideri locali și județeni precum și candidații PNL la alegerile europarlamentare. La manifestare au fost prezenți peste 6000 de membri și simpatizanți ai PNL din județele din Regiunea de Nord-Vest: Cluj, Bihor, Bistrița Năsăud, Satu Mare, Sălaj și Maramureș.  

Reprezentanții PNL au adus critici dure la adresa PSD numindu-i „ciuma roșie, păgâni, corupți, hidră politică urâtă”.

Președintele PNL, Ludovic Orban, îi critică pe cei din PSD spunând că sunt păgâni deoarece au participat la nunta Olguței Vasilescu.

„Am vazut la televizor toata ciuma rosie la nunta Olgutei Vasilescu. Nu au respect fata de postul Pastelui, cand crestinii nu fac nunti. Astia nici atei nu sunt, sunt pagani si nu mai au voie sa vonduca Romania”, a spus Ludovic Orban, presedintele PNL.

Președintele consiliului județean Cluj-Napoca, Alin Tișe, acuza PSD-ul că distrug visele tinerilor și îi caracterizează ca o „hidră politică urâtă”.

“Din păcate PSD vrea să ducă România spre Est. Acești diletanți, acești oportuniști practice au îngropat visele tinerilor la o viață mai bună, PSD  a distrus visele acestor tineri. Trebuie să scăpăm de PSD, această hidră politică urâtă, cu mai multe capete. PNL are forță de a scoate România din acest întuneric în care a fost aruncată de această gașcă de analfabeți și diletanți”, a declarat Tișe.

Ilie Bolojan, primarul minicipului Oradea, a continuat și precum colegii lui din PNL, să aducă acuzații la adresa PSD-ului. Acesta a mai afirmat că că românii au de ales dintre PNL și PSD, excluzând complet orice alt partid.

“Prin tot ceea ce face PSD nu scoate fizic România din Europa dar practic asta face și ceea ce facem noi trebuie să ducem România aproape de Europa. Ne place, nu ne place România are mari întârzieri. UE înseamnă pentru România fonduri europene. Țara noastră are nevoie de Europa. Avem de ales dintre PNL și PSD, dragii mei. Noi facem parte dintr-o familie europeană, în care partidul nostru este respectat”, a spus Ilie Bolojan.

Siegfried Mureșan e convins că doar PNL-ul ar putea bate PSD-ul în lupta pentru europarlamentare.

“PNL este acum singurul partid din România care poate bate PSD. I-am bătut când Buda și cu mine am cerut fonduri pentru românii afectați de pesta porcină, când PSD nu a făcut nimic, Am obținut mai mulți bani pentru studenți, pentru fermieri, în tot acest timp nici un europarlamentar PSD nu se întoarce cu rezultate acasă. Acum Guvernul PSD-ALDE nu reușește să atragă fonduri europene, singurele fonduri sunt atrase de primarii PNL din țară”, a declarat Siegfried Mureșan.

Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL la europarlamentare, continuă să poreclească și de această dată PSD-ul drept „ciuma roșie”. Acesta mai afirmă că a venit momentul eliberării de Dragnea, Dăncilă, Olguţa, Tudorel, Daea.

„Noi, dacă vreţi asta, vrem să guvernăm România. Vrem să îngenunchiem ciuma roşie. Vrem ca corupţii, hoţii, analfabeţii să părăsească Palatul Victoria. Klaus Iohannis va câştiga, cu ajutorul dumneavoastră, cel de-al doilea mandat. Aceste alegeri nu sunt doar despre europarlamentarii PNL car vor merge la Bruxelles. Este despre dumneavoastră. Este despre rămânarea în Europa. România europeană. Avem 5 milioane de fraţi care sunt alungaţi de PSD. Avem un român care ar putea ocupa una din cele mai importante poziţii la nivel european. Ce face PSD? O îngenunchiază. Astăzi e ea, mâine puteţi fi oricare dintre dumneavoastră. Dacă reuşesc să o încătuşeze, să o încalece pe Codruţa Kovesi, cât de uşor le va fi să o facă cu dumneavoastră, cu primarii noştri, cu parlamentarii, cu liderii din opoziţie. Pe cei din presă. Ei vor să pună caracatiţa de România. S-a terminat. A venit momentul eliberării de Dragnea, Dăncilă, Olguţa, Tudorel, Daea. Revoluţia a început ieri la Timişoara, astăzi continuă la Cluj”, a adirmat Rareș Bogdan.

2 COMENTARII

  1. In conceptia lu’ Organ(-ul lu’ IohaniSS) e mai grav sa faci nunta in postul pastelui decat sa sustii homosexualii in defavoarea familiei traditionale…
    Trecand peste asta, Organ(-ul lu’ IohaniSS) a demonstrat ca este fascist in momentul in care a pronuntat expresia „ciuma rosie”, expresie creata de Iozeph Goebbels si folosita de propaganda fascista in timpul celui de al doilea razboi mondial.

  2. Vaiiii cât de cinici au devenit iar pedeliştii ăştia care acum fac politica cucului prin PNL să păcălească iar electoratul!
    Nu cumva creştinului (era să zic cretinului!) Ludovin Orban i-a fost necaz că nu l-a chemat Manda să-i cânte cu chitara la nuntă?
    Alooo Rareş Bogdan?…păi de ce ţi-a cumpărat tăticu tău casă în Elveţia frate, ca să rămâi în România?…cumva la Ocna Mureş?
    Hai mă băieţi nu mai faceţi fum şi nu mai umflaţi baloane galbene!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.