mască de protecție

Reprezentanții ALDE au reacționat imediat în momentul în care au aflat că Guvernul României ia în calcul impunerea purtării măștilor de protecție în spațiile deschise aglomerate.

În acest sens, partidul condus de către Călin Popescu Tăriceanu pune accent pe faptul că sunt săptămâni bune de când Executivul a asigurat că va furniza măști de protecție persoanelor din categoriile defavorizate. Și că, înainte de a se gândi să aplice noi măsuri care să implice purtarea acestora, ar fi cazul să facă în așa fel încât oamenii care nu își pot permite să și le cumpere să le primească de la stat.

”Înainte de a purta orice discuție despre introducerea obligativității purtării măștii de protecție în aer liber, dl Orban și Guvernul PNL trebuie să facă mai întâi următorul lucru: să dea persoanelor vulnerabile măștile de protecție promise! Sunt deja zile bune de când licitația a avut loc! Au trecut aproape 2 luni de când le-au promis și nu au făcut nimic!”, susțin reprezentanții ALDE, într-un mesaj transmis pe Facebook.

Totodată, oficialii formațiunii politice aduc în discuție prețul măștilor din farmacii. ”Așadar, înainte de a impune noi măsuri în privința extinderii măsurii de purtare a măștilor asigurați-vă că oamenii nevoiași nu trebuie să mai cheltuie banii de mâncare și medicamente pe măștile la suprapreț din farmacii. Ieșiți din birouri în România reală!”, le cer reprezentanții ALDE guvernanților.

Citește mai multe AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here