Cu câteva zile înainte de Festivalul Untold, Primăria Cluj Napoca a făcut o mega-achiziție pentru siguranța poliției locale și a tuturor angajaților din administrația locală. Primăria a cumpărat hărtie igienică în valoare de apeoape 100.000 de lei, fără TVA. Contractul a fost semnat cu firma CENSUS GROUP din București.

Potrivit contractului cadru, care are o valabilitate de 12 luni, firma va trebui să livreze o cantitate cuprinsă între 6.000 și 12.000 de prosoape din hârtie pliate în zigzag, fabricate din fibre complet reciclate, împăturite, cu două straturi, gofrate și laminate, ambulate în baxuri.

De asemenea firma va trebui să livreze la poartă primăriei clujen 5.000 – 10.000 de bucăți de hârtie igienică albă, fabricată din fibre complet reciclate cu diametrul de 20 de centimetri, cu o lungime de 170 metri liniari, din două straturi lipite între ele, cu rezistență mare.

Nu în ultimul rând, mai este vorba despre 150 – 200 de prosoape din hârtie – la rolă, fabricate din fibre de celuloză pură, cu lungimea de 75 de metri liniari, portionate, cu două straturi.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here