Cu o lună înainte de Untold, CJ Cluj a încheiat un contract de 391.655 de lei, fără TVA, cu ”băiatul” de la Eco Garden Construct care se obligă să dea cu îngrășământ și să tundă gazonul de pe Cluj Arena.

Anul trecut,  CJ Cluj a prelungit contractul mai vechi încheiat cu firma Eco Garden, valoarea actului adițional încheiat fiind de 359.993 de lei, fără TVA. În 2019, Contractul ”Servicii de mentenanţă şi întreţinere pentru gazonul Stadionului CLUJ ARENA” a fost atribuit acestei firme pentru suma de 238.649 lei, fără TVA.

În septembrie 2018 și ianuarie 2019, CJ Cluj a plătit pentru întreținerea Gazonul de pe Cluj Arena peste două milioane de lei firmei Eco Garden, patronată și administrată de Mircea Bujor Crăciun.

Mentenanța si intretinerea gazonului și a spațiile verzi ale stationului Cluj Arena, constă în următoarele activități:

1. Întreținere curentă;

2. Întreținere specială a gazonului;

3. Întreținere a substratului;

4. Utilizarea fertilizatorilor;

5. Supraînsămanțarea suprafetei gazonului;

6. Monitorizarea suprafeței de joc;

7. Monitorizare sistem de fotosinteză artificială;

8. Monitorizare si reparare sistem de încalzire/degivrare gazon și vizeaza o suprafata de aproximativ 7900 mp, cat si exploatarea si intretinerea corespunzatoare a sistemelor, instalatiilor, echipamentelor ce au rolul de a mentine un mediu cu conditii optime de dezvoltare pentru gazon.

Produsele de întretinere se vor utiliza și pentru gazonul de pe spatiile verzi din jurul stadionului pe o suprafată de aproximativ 5400mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here