Noaptea trecută, pompierii clujeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din Micești, comuna Feleacu.

”Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută la un incendiu care s-a manifestat la o casă situată în localitatea Casele Micești, comuna Feleacu.

Forțele au fost alertate la ora 01:37, astfel că la misiune au participat două autospeciale cu apă și spumă, autoscara, precum și o ambulanță SMURD, trimisă preventiv.

Flăcările au afectat acoperișul pe o suprafață de aproximativ 70 mp, precum și la mai multe bunuri din interior Concomitent cu realizarea dispozitivului de stingere, pompierii au reușit să salveze mai multe obiecte de artă ale proprietarului.

Astfel, din încăperile locuinței au fost scoase tablouri, cărți vechi și elemente de mobilier. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materialele combustibile”, a transmis ISU Cluj în dimineața de vineri, 27 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here