În această dimineață un incendiu a izbucnit la spitalul din Dej provocat de un scurt circuit la unul dintre panourile electrice. Au intervenit două autospeciale de pompieri, iar focarul a fost stins.

Pompierii sosiți la fața locului au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă și câteva elemente ale tabloului de siguranță topite. Imediat s-a întrerupt alimentarea cu energie a punctului de transformare și s-a acționat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor, iar concomitent s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinătățile punctului de transformare, arată dej24.ro.

”Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau personalul unității sanitare, alimentarea cu energie electrică a spitalului este asigurată în continuare pentru zonele sensibile, fiind
sistată parțial alimentarea cu energie electrică a zonelor administrative și policlinica spitalului. Din cercetările preliminare a rezultat că evenimentul s-a produs în urma unei defecțiuni a elementelor din instalațiile punctului de transformare”
, a transmis ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here