Florin Buliga, bărbatul care și-a înjunghiat mortal soția, fiul de 13 ani și fiica de 18 ani în timp ce dormeau, și-a primit sentința joi dimineață în dosarul în care este acuzat de omor calificat. Autorul triplului asasinat a fost condamnat la închisoare pe viață de judecătorii Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov. 

Sentința nu este definitivă, putând fi contestată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pedeapsa în acest dosar a fost contopită cu cea de 1 an de închisoare primită la Tribunalul Brașov, pentru consum ilicit de droguri, relatează newsbv. De asemenea, Florin Mircea Buliga este obligat de instanță să plătească echivalentul în lei a câte 75.000 de euro pentru mama și tatăl femeii pe care a ucis-o și echivalentul în lei al sumei de 45.000 de euro pentru sora femeii decedate.

Potrivit sursei citate, instanța a menținut măsura arestului preventiv și obligarea la tratament. Florin Mircea Buliga, autorul triplei crime din Brașov, era drogat când și-a omorât soția și copiii. Dezvăluirea a fost făcută de avocatul Daniel Diaconu, care a menționat că anchetatorii au găsit canabis în mașina bărbatului care și-a ucis întreaga familie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here