Ingrid Mocanu a transmis un mesaj în cadrul căruia a spus că, la rândul ei, și-a ”luat gaze și îmbrânceli pe stadioane”.

”Fraților, cică e nenorocire! Am aflat acum șocată de la posturile de sistem că gazele lacrimogene produc „lacrimi” și usturimi la ochi și ceva disconfort… mai tușești, te mai doare un gât, de-astea groaznice.

I-au „gazat” nenorociții pe blânzii compatrioți ai noștri, care aruncau pașnic cu pietre, borduri, kkt și pipi în jandarmi, care dădeau foc la ce apucau și vandalizau ce le ieșea în cale. Ei, divinii, au crezut că gazele alea produc doar schimbarea culorii ochilor: devin albaștri pentru o zi și subțiază un minut vocea. Și s-au mai gândit, cu căpuțul, desigur, că dacă dai cu bolovani și dai foc în timp ce filmezi primești un premiu Pulitzer, nu bastoane.

Gazul ăla care ne distrează pe toți dacă se dă cu el se numește heliu, băi, michimaușilor!

Și eu personal mi-am luat gaze și îmbrânceli pe stadioane, că niște ultrași se băteau cu jandarmii (deși nu eram prin galerii), am înjurat nițel printre dinți, dar nici prin cap nu mi-a trecut să fac plângere penală… în niciun caz jandarmilor.

Sigur că arătați penibil și erați de râsul curcilor, la fel cum sunteți și acum cu văicărelile de băbuțe cu reumatism, dar gazul, ca și situația în care ne-ați adus, era chiar de plâns, nu de râs.

Și, a propos, spectacolele cu bătăi între găști sunt bune de urmărit la cinema, nu pe străzi. Dacă vezi că huliganii te folosesc drept scut uman (după ce te-au chemat luni în șir la Revoluție cu violențe) mergi acasă… și lasă-ți și copiii la loc sigur. Oi mai apuca tu să protestezi „pașnic” în viața asta!”, a transmis Ingrid Mocanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here