În această dimineață Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost anunțat că o fetiță de 11 ani a fost înjunghiată de mai multe ori de propria mamă într-un imobil din București. După ce a săvârșit oribila faptă, mama a încercat să se sinucidă. Tatăl copilei a fost cel care și-a găsit fiica într-o baltă de sânge și a transportat-o la spital.

Amândouă au fost transportate la Spitalul Bagdasar din Capitală. Fetița are multe răni, dar starea ei este stabilă. Însă, potrivit primelor informații, viața mamei este în pericol din cauza faptului că are multiple plăgi la nivelul toracelui și abdomenului. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care mama a recurs la acest gest. Ancheta este în defășurare.

”În această dimineaţă, în jurul orelor 08:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că într-un imobil din oraşul Popeşti Leordeni, soţia acestuia a încercat să se sinucidă şi a lovit cu un cuţit, copilul”, se arata într-o info IPJ Ilfov.

Citește și: Hoțul din Iulius Mall care a bătut o mamă cu trei copii a fost reținut

Sursă: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here