Inspecţia Judiciară a solicitat, la data de 28 martie 2018, declasificarea „Protocolului privind organizarea cooperării între Serviciul Român de Informaţii şi Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii pentru îndeplinirea sarcinilor ce le revin, potrivit legii”, încheiat la data de 29 februarie 2016. Protocolul şi-a încetat efectele la 8 martie 2017, se arată într-un comunicat al Inspecţiei Judiciare.

În niciuna dintre procedurile administrative de verificare a activităţii şi conduitei judecătorilor, procurorilor şi magistraţilor-asistenţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, derulate în intervalul în care Protocolul a fost în vigoare, Inspecţia Judiciară nu a solicitat şi nu a transmis Serviciului Român de Informaţii ,date şi informaţii.

De asemenea, în acelaşi interval nu a fost exercitată nici o acţiune disciplinară ca efect al protocolului. Subliniem că toate acţiunile disciplinare exercitate de Inspecţia Judiciară au fost întemeiate exclusiv pe situaţii de fapt constatate nemijlocit de inspectorii judiciari, fără alte date şi informaţii furnizate în temeiul Proctocolului ori a vreunei colaborări cu alte entităţi, anunţă Inspecţia Judiciară.

content-image

content-image

content-image

1 COMENTARIU

  1. REFERITIOR LA UN PARTAJ DACA EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO SI NORA A DIVORTAT DE FIUL NOSTRU SI AM CONSTRUIT UN IMOBIL,AM FOST EVACUATI DIN IMOBIL, SI OBLIGATI SA PLATIM CHELTUELI JUDECATORESTI , JUDECATOAREA DE CAZ NU NEA LOAT IN CONSIDERARE SUMA INVESTITA DE NOI IN ACEST IMOBIL DE SI NOI AM DEMOSTRAT CU EXTRASUL DE CONT DELA BANCA, SI NU NISA LOAT IN CONSIDERARE VA MULTUMESC POATE DUMNEVOASTRA NE VETI DA ASCULTARE LA ACEASTA PLANGERE PE CARE VA O ADRESAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here