Sursa foto: Stiri de Cluj

Consiliul Județean Cluj a anunțat achiziția a șase echipamente medicale noi pentru Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca.

Printre echipamentele achiziționate se numără un aparat de sterilizare autoclav și cinci echipamente de protecție radiologică a căror valoare se ridică la aproximativ 200 de mii de lei. Noile achiziții vor intra în apanajul Compartimentului de sterilizare și al Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală.

Investițiile noastre în sănătate continuă, inclusiv în spitalele care nu se află sub autoritatea forului administrativ județean. Scopul alocărilor financiare constante este acela de a contribui la creșterea calității actului medical. E extrem de important ca unitățile spitalicești să dispună de infrastructura și dotările necesare, astfel încât examinările și intervențiile să poată fi realizate în condiții de maximă siguranță.” a transmis Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, scrie servuscluj.ro.

Citește și: Percheziții în Cluj în afacerile cu jocuri de noroc. Unul dintre liderii galeriei U Cluj ar fi implicat

1 COMENTARIU

  1. Cu cît un spital/clinică/cabinet e mai dotat cu echipamente medicale moderne cu atît riscul iatrogeniei* medicale este mai mare. Studii.
    *adică intri pe picioare, de obicei cec-ap, și ieși tilăvit sau cu picioarele înainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here