sursă: Emil Boc/ Facebook

Primarul Emil Boc a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de ieri, de la întâlnirea cu ministrul Tătaru. Emil Boc a subliniat că printre problemele discutate la Cluj au fost numărul locurilor la terapie intensivă, dar și reînceperea școlii. Vizita ministrului Sănătății a fost ținută ascunsă de presă.

În acest sens, prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a declarat următoarele:

„Domnul ministru a dorit să facă o vizită tehnică de lucru la DSP pentru a evalua modul de desfășurare a activității. Nu îi stabilesc eu agenda și nici modalitatea de comunicare. A mai fost la Timiș si Brașov. Am făcut o vizită împreună la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, în care a mulțumit personalului medical pentru implicare și pentru profesionalism. De asemenea, a dorit să afle dacă sunt solicitări către Minister din partea spitalelor.”

La întâlnirea de ieri a participat și Dan Ștefan Tarcea, viceprimarul Municipiului Cluj-Napoca.

„Am avut plăcerea, împreună cu dl. Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj și cu dl. Dan Ștefan Tarcea, viceprimarul Municipiului Cluj-Napoca, să discutăm cu dl ministru Tătaru aspecte actuale privind sănătatea publică și gestionarea epidemiei COVID-19 în județul Cluj și în județele învecinate.

În special am discutat problema locurilor pentru terapie intensivă destinate pacienților care provin din alte județe. În acest moment situația este sub control și prin parteneriatul cu Ministerul Sănătăţii – România o vom avea și în viitor.

De asemenea, am discutat despre condițiile în care va începe anul școlar, obiectivul nostru fiind acela de a avea elevii la școală, în condiții de siguranță, conform legii”, a scris primarul Emil Boc pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here