”Negocieri pentru preluarea unor posturi de televiziune au avut loc în ultimele 2 luni la un hotel din Londra între o parte din Grupul de la Cluj, oameni din jurul generalului Florian Coldea și firme de PR. Cunosc destul de bine aceste intenții”, a declarat fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, duminică seară în emisiunea Controverse realizată la B1 tv de Andrei Bădin.

În ultimele zile s-a vorbit de preluarea postului Prima tv deținut în prezent de Cristian Burci de către un grup format din Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, oameni din Grupul de la Cluj și reprezentanți ai mogulului fără chip Zoltan Teszari, patronul Digi.

Dragomir a susținut că aceste grupuri doresc o implicare puternică în media pentru a susține un candidat la prezidențiale.

Coldea își dorește un candidat la prezidențiale pentru a nu se duce la pușcărie. A fost aruncat pe margine de Iohannis și actuala conducere a SRI, EI, ei, nu vor să stea pe margine, sunt obișnuiți să facă mulți bani și să aresteze, a declarat Dragomir.

El a mai afirmat că Zoltan Teszari, patronul Digi, ar trebui audiat în Comisia SRI deoarece ar exista mai multe informații transmise acestui for privind legăturile cu SRI. 

Comisia SRI ar trebui să îi arate un pic chipul întrebându-l despre relațiile domniei sale cu domnii Maior și Coldea, a mai declarat Daniel Dragomir.

Fostul colonel SRI a precizat că a furnizat Comisiei SRI elemente concrete despre Teszari și oameni din anturajul acestuia. 

INTERVENȚIA COLONELULUI DANIEL DRAGOMIR LA CONTROVERSE B1

Sursa: flux24.ro

1 COMENTARIU

  1. Știu eu de ce nu suport mizeria aia de digi24 – e destul s-o ascult 1 minut și manipulările sunt evidente. Gașcă de mafioți.

    Aveți abonament digi? Acum știți cui dați banii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here