Așa cum am promis cititorilor, am continuat urmărirea scandalului dintre coloșii Clanului Sportivilor și Nelson Mondialul. Cunoscutul interlop, Romi Neguș a intervenit de partea lui Nelson în scandalul declarațiilor pe rețelele de socializare. Așa cum bine am intuit, războiul liderilor nu se oprește aici.

Într-o filmare făcută în timp ce conducea un automobil, Romi a declarat următoarele „să știți toți…chiar toți, eu nu mai sunt mă prieten cu Mircea Nebunu, pe mine să nu mă mai sunați pentru Mircea Nebunu..că a făcut așa, că a zis așa”.

Acesta a îndemnat toții frații lui de la Oradea să îi dea „block” lui Mircea „care sunteți frații mei, nu umpluturile, toată lumea să îi dea block, dacă vă prind pă unu’ că îl aveți la preteni și dânalea vă mutați la București”.

Întreaga declarație a lui Romi Neguș poate fi vizionată aici

Au apărut zvonuri în grupurile de profil, conform cărora cele două entități ar fi programat o confruntare la Izvorul Crișului. Romi Neguș împreună cu o brigadă de 120 de luptători au fost opriți de către polițiști. Într-o înregistrare video dintre Romi și Mircea, aceștia resping zvonurile dar lasă o portiță deschisă privind vestita confruntare.

Romi Neguș este amenințat de cumnatul lui Mircea Nebunu

Totuși Romi Neguș a primit și un set de amenințări din partea cumnatului lui Mircea, în urma acestei înregistrări făcută publică. Acest gen de „scurgeri de informații”, aparent nu sunt văzute cu ochi buni de către interlopi.

„Neguș Romi care ești prăduitor, da ce faci mă tu, înregistrezi frații, pretenii când vorbești cu ei, așa faci cu toți bă sclavule și baci pă facebook și pe yotuburi și zici că nu ești bombardier și că tu ești talent..îți înregistrezi toți frații?!..”

Cum a luat naștere monstruosul conflict dintre liderii menționați puteți vedea în link-urile atașate mai jos. Aici puteți găsi arhiva cu caracter de document a războiului.

Nelson Mondialu desființează liderii Clanului Sportivilor. VIDEO

Nelson Mondialu a fost batjocorit de Clanul Sportivilor din București. VIDEO

2 COMENTARII

  1. Bai Chirita, tu nu ai altceva de facut decat apologia comportamentului infractional in spatiul public? Astea sunt stiri? Poti sa faci avioane din diploma de studii, pe care le-i avea, cine stie…. pune mâna si invata jurnalism, ca scobitul in mizerie e deja banal in mediul online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here