Libertatea a publicat mărturiile unor femei care timp de peste zece ani au fost victimele mentorului de la Kasta Morrely și Eurodemos. Jurnaliștii de la ”Libertatea” confruntat telefonic pe Morel Bolea, cel despre care fetele citate susțin că a transformat două organizații pentru tineri din Iași într-un centru de abuz sexual, psihologic și tortură.

– Domnule Bolea, ați spus vreodată cuiva că familia respectivei persoane o ține în pătura inferioară a societății?

– O prostie. Doamne ferește! Cum poți să spui așa ceva? Familia e sacră. Nu poți să spui așa ceva. E chiar interesantă întrebarea.

– Ați spus vreodată că bărbații sunt poligami și femeile monogame?

– Omule, în cadrul unui curs internațional de training s-a pus această problemă, s-a explicat de către un specialist natura poligamă a bărbatului și natura monogamă a femeii. Dar asta e de notorietate, citește ginecologia și ai să vezi. Am citit și eu, m-am documentat mai bine și avea dreptate omul.

– Ați spus vreodată că bărbații strică musculatura vaginală, că deformează corpul și atacă creierul?

– Hai, domne, astea sunt întrebări foarte drăguțe, hăhăhăhă, hai că ești simpatic. La o așa o întrebare, ce pot să răspund?


– Da sau nu?

– Cum adică bărbații strică musculatura vaginală a femeii? Ce întrebare e asta, răspunde tu? Cum să crezi așa ceva?

– Ați spus vreodată că un bărbat murdărește o femeie, că ar putea să-i cadă dinții din cauza lui sau să putrezească?

– Măi, dacă e un bărbat care are carii pentru că nu se spală pe dinți, da, pentru că cariile se transmit, hăhă. În contextul ăsta am spus-o de multe ori, băi, spală-te pe dinți. Fii un om curat.

Citește continuarea pe Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here